free download 78 travel guides written by experts

„Metoda periculoasa”, aseara, pentru prietenii TVR 2

După ce au vizionat cele mai noi comedii sau aventuri SF, Prietenii TVR 2 au mers aseară la un alt gen de film: „Metodă periculoasă” – o dramă istorică bazată pe evenimente reale.

Actori de excepţie precum: Michael Fassbender (nominalizat BAFTA, 2009), Viggo Mortensen (nominalizat la Oscar, 2008), Keira Knightley (nominalizată la Oscar, 2006), dau viaţă personajelor cheie care au stat la baza naşterii psihanalizei: Carl Jung, Sigmund Freud, respectiv Sabina Spielrein (una dintre primele femei psihanalist). Distribuţia este completată de actorul Vincent Cassel (câştigător César, 2009), care joacă rolul ciudatului doctor Otto Gross.

La această vizionare a participat, în premieră, şi echipa emisiunii „La Mustaţă”. Constantin Trofin alături de cei trei terori: Zory, Valentin şi Bogdan aproape că au ratat începutul filmului din cauza fanilor nenumăraţi care au vrut să stea de vorbă şi să facă fotografii cu ei. Printre aceştia s-au numărat şi „matinalele” de la TVR 1: Luciana Giurea şi Sabrina Manoliu -care s-au fotografiat şi ele cu Trofin şi echipa lui.

Vizionarea a fost organizată de TVR 2 împreună cu Odeon, distribuitorul filmului în România, şi a avut loc la Movieplex Plaza România. Fotografiile pot fi descărcate gratuit de pe pagina de Facebook a postului TVR 2 la adresa www. facebook.com/fanTVR2.

Campania “Prietenii TVR 2 văd primii cele mai bune filme” a debutat în luna iunie a acestui an la avanpremiera filmului „Pinguinii d-lui Popper” şi a continuat în august cu „Planeta Maimuţelor”, septembrie cu „Johnny English… se întoarce!", octombrie cu „În timp” şi noiembrie cu „Metodă periculoasă”.

Bucuresti, 25.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *