Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

“Te cunosc de undeva!”, lider de audienta in mediul urban

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care l-a avut drept castigator pe Florin Ristei, cu o transformare in Tina Turner, a fost sambata seara lider de audienta la nivelul publicului din mediul urban. Cea de-a treia editie a show-ului transformarilor spectaculoase a adunat in fata micilor ecrane 1.696.000 de telespectatori din toata tara, in minutul de maxima audienta de la 21.16.

Antena 1 a fost cel mai urmarit post de televiziune, la nivelul publicului de la orase, si a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 – 23.23) o audienta medie de 8,6 puncte de rating si 18,9% cota de piata.

Gala starurilor din toate timpurile a adus sambata seara, la Antena 1, noi personaje de top. Margherita și Viorica din Clejani au fost, de această data, Irina Loghin și Fuego și au avut parte de o surpriză de proporții: alături de ele, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, au urcat Irina Loghin și Fuego… în carne și oase. Pentru prima oară în acest sezon, Șerban Copoț a îmbrăcat o rochie și a încălțat pantofii cu toc, ca să se transforme în Corina Chiriac, Carmen Simionescu a imitat-o pe minunata Kylie Minogue, Cezar Ouatu s-a intors în timp, ca să-l întruchipeze pe Little Richard, iar Andreea Antonescu a fost o cântăreață foarte șic, Caro Emerald. Tania Popa si-a invins cu brio frica și, sigură pe ea, l-a imitat pe Florin Piersic, Nadir a cântat în limba arabă, transformat în Amr Diab, iar Adrian Enache a intruchipat-o pe buna sa prietenă, Monica Anghel. Cea mai reusita transformare a serii a fost cea a lui Florin Ristei, in incredibila Tina Turner.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile All Urban si National
Perioada 26 septembrie 2015

Bucuresti, 27.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *