metalshow

Sâmbătă, 21 mai, de la ora 20.00, la Antena 1, show-ul “Te cunosc de undeva!” își desemnează finaliștii celui de-al nouălea sezon

Sâmbătă, 21 mai, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, se aleg finaliștii celui de-al nouălea sezon. Emoțiile sunt mari pentru toți cei zece concurenți, aceasta fiind ultima lor șansă să obțină punctele necesare pentru un loc din cele patru disponibile în Marea Finală.

Așadar, Theo Rose o va aduce pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!” pe Dulce Pontes, o portugheză celebră care promovează cu mare succes fado-ul, un stil muzical cu totul special, în timp ce Paula Chirilă va juca rolul unui italian veșnic îndrăgostit care cântă foarte bine, inclusiv românește, Toto Cutugno. Nici un sezon “Te cunosc de undeva!” nu este posibil fără o transformare în artistul de care a avut parte la ultima ruletă Feli Donose. Așa se face că aceasta îl va readuce sâmbătă seara pe scena show-ului pe Fuego. Nicoleta Nuca o va imita pe viguroasa Jennifer Lopez, în timp ce Rareș Dragomir va cânta “I like Chopin”, în rolul lui… Paul Mazzolini, cunoscut sub numele Gazebo. Anca Țurcașiu se va transforma într-o mare cântăreață, care a însemnat enorm pentru muzica lumii, franțuzoaica Edith Piaf, și mărturisește cu umor că, repetând pentru rol, a reușit să gonească din preajma ei cățelul și pisica, iar pe copil l-a determinat să plece de acasă. Geørge va urca pe scenă din nou în travesti, căci o va imita pe londoneza Fleur East, devenită celebră după două participări la XFactor Marea Britanie, și spune despre acest personaj feminin că este unul dintre cele mai complicate pe care le-a avut de jucat până acum.  Principalii săi “rivali”, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, îi vor readuce pe scena show-ului pe doi foști concurenți și buni prieteni ai emisiunii, Anda Adam și CRBL, în timp ce Aurelian Temișan se va privi în oglindă, de la masa juriului, pentru că va fi imitat de… Liviu Teodorescu.

Tributul de sâmbăta aceasta este unul cu totul special, pentru că a fost pregătit de Florin Ristei și band-ul său, FreeStay, cu unul dintre colegii din Școala Vedetelor ai celei căreia îi este dedicat. Puștiul de altădată este astăzi tăticul Laurențiu Niculescu, directorul muzical al show-ului, iar cea căreia îi va fi închinat acest emoționant moment este Mălina Olinescu.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, dar și care vor fi finaliștii celui de-al nouălea sezon al transforming-show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 21 mai, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a emisiunii “Te cunosc de undeva!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *