free download 78 travel guides written by experts

Tarsita si Spirache Pitesteanu dau de gandit cuplurilor pe 8 februarie…

Divortul de Aur” – modul inedit de a celebra  jumatate de secol de convietuire!

Tarsita si Spirache Pitesteanu reprezinta jumatatile unui cuplu ajuns la varsta de 50 de ani de casnicie… normala. Ne-am astepta cu totii ca, dupa jumatate de secol de convietuire, sa-i gasim pe cei doi sarbatorindu-si dragostea, in compania a doua pahare de sampanie si intr-o atmosfera plina de tandreturi. Nimic mai eronat! Tocmai acest ceas aniversar pare a fi declansat bomba cu ceas uitata in strafundurile sentimentelor, acoperita de-a lungul vremurilor de farame de intelegere, respect si bunavointa mascata printr-o aparenta seninatate conjugala.

Interpretata in modul unic al Tamarei Buciuceanu –Botez, Tarsita (de profesie corista) decide sa dea frau liber tuturor “patimilor” stranse in atatea decenii si sa-i reproseze partenerului neimplinirile, frustrarile nemarturisite, temerile si dorintele sale neimplinite. La randul sau, Spirache (trombonist), jucat magnific de Sorin Francu, se justifica, neuitand insa sa adauge la randul sau nemultumirile pornite chiar de la banalitatile prezente in viata oricarui cuplu, care l-au framantat in tot acest timp.

Scrisa special pentru a fi pusa in scena de cei doi actori, piesa “Divortul de aur” constituie o veritabila lectie de viata pentru auditoriu, expusa intr-o maniera realista si retrospectiva, insa suficient de comica pentru a crea o experienta minunata. Datorita succesului din decembrie si la solicitarea publicului, reprezentatia va fi jucata si pe data de 8 februarie, incepand cu ora 19.00 la Palatul National al Copiilor.

Va anuntam ca pretul biletelor pentru acest spectacol este de 50 de Lei, fiind disponibile in reteaua Vreau Bilet  – et. 2 –  Unirea Shopping Center, si Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, , Pasajul Universitatii – agentia Trident Touring , la Palatul National al Copiilor si online pe www.vreaubilet.ro.

Bucuresti, 03.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *