free download 78 travel guides written by experts

Media Pozitiv comunica in beneficiul copiilor

Peste 350.000 de copii trăiesc în ţara noastră sub limita sărăciei, conform unei analize făcute în 2009 de SOS Satele Copiilor România. Aproximativ 77.000 de copii sunt lipsiţi de îngrijire părintească, iar 25.000 dintre aceştia sunt lăsaţi în grija familiilor extinse.

Cifrele alarmante ne-au determinat să susţinem proiectele SOS Satele Copiilor, implicit copiii aflaţi în dificultate. Prin intermediul proiectului „Adoptă un ONG”, dezvoltat de colegii noştri de la Millenium Communications, am „adoptat” SOS Satele Copiilor. Pe parcursul anului 2009 am sprijinit pro bono derularea cu succes a campaniei „Fii mamă socială”: am oferit servicii integrate de comunicare, de la planificare şi consultanţă strategică, până la comunicare online. Rezultatele obţinute i-au determinat pe partenerii şi prietenii noştri din SOS să extindă colaborarea pe toate campaniile din 2010.

„Serviciile de relaţii publice oferite pentru campania „Fii mamă socială” au reuşit în decembrie 2009 să maximizeze rezultatele de fundraising pentru campania “Dăruieşte o poveste”. Astfel, cu ajutorul Media Pozitiv, am reuşit să acoperim deficitul financiar de 25% pe care le-au avut celelalte campanii, care nu au beneficiat de sprijinul serviciilor de comunicare”, a declarat Cristiana Ionescu, PR Specialist and Fundraiser, SOS Satele Copiilor România.

SOS Satele Copiilor România face parte din SOS Kinderdorf International, cea mai mare organizaţie caritabilă din lume, prezentă în 132 de ţări, care a oferit în cei 60 de ani de activitate peste 1800 de programe şi facilităţi pentru copii.

„Când lucrezi cu şi pentru copii, fiecare prieten care te ajută, care vorbeşte despre munca ta, care o promovează, înseamnă mai mult oferit copiilor, generaţiei viitoare. Prietenul care simte şi acţionează ca tine iţi aduce un sentiment de mulţumire, mândrie şi curaj să îndrăzneşti la mai mult. Le mulţumim celor de la Media Pozitiv că ne sunt prieteni, nouă şi copiilor”, a spus Lucreţia Moldoveanu, Director Executiv, SOS Satele Copiilor România.

De-a lungul timpului, ne-am implicat în proiecte de natură socială. Suntem onoraţi să avem printre parteneri şi prieteni organizaţii precum: UNICEF, Crucea Roşie Română, Fundaţia Principesa Margareta a României, Pasărea de foc – primul spectacol de dans comunitar din România, FOCUS – Centrul Român pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi Sexual.

Bucuresti, 03.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *