metalshow

TARGUL ESTIVAL CONSTANTA 2009

Unde petreci vara

Vino la TÂRGUL ESTIVAL CONSTANTA 2009 deschis la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia, în perioada 17 iulie – 16 august 2009, unde vei găsi pentru tine şi cei dragi ţie atmosfera prietenoasă de care ai nevoie în vacanţă.

În cele trei secţiuni care se intind pe 3000mp, Educaţie, Cultură şi Souvenir, vor expune cele mai importante edituri româneşti şi străine, galerii de artă si anticariate, artişti plastici şi artişti populari, precum şi expozanţi cu bijuterii din aur, argint, Murano, perle de cultură, pietre swarovski, produse hand-made, design vestimentar, produse de confiserie şi multe alte surprize.

Diversitatea ofertei porneşte de la carte pentru copii până la carte academică, cd-uri si dvd-uri cu cele mai valoroase apariţii in materie de muzică şi film, jocuri şi jucării educative, obiecte de colecţie, antichităţi şi souveniruri estivale atent selectate.

Prin prezenţa unor expozanţi de peste hotare, va veţi intâlni cu produse unicat din cultura peruană, egipteană, indiană şi europeană.

Aşadar, vă aşteptăm cu mic cu mare, pe ritmuri de vacanţă la cel mai important târg de la malul Mării Negre.

Și surprizele continuă: Participanţii la TOMBOLA  ESTIVALĂ vor câştiga în fiecare duminică la ora 14:00, prin tragere la sorţi, doua din cele 10 perechi de ochelari de soare  marca AVANGLION sau doua din cele 10 perechi de ochelari de soare pentru copii marca KOOL KIDS oferite de OPTIPLAZA.
Deschiderea va avea loc in data de 17 iulie 2009, ora 14:00 in prezenta preşedintelui de onoare al târgului, domnul Ioan Popişteanu.
 
Organizator: Accente NOI; Parteneri: Universitatea “Ovidius” Constanţa, Editura EX PONTO, Ovidius University Press, Eikon, WTCB Parteneri media: EuropaFM, Neptun TV, Cotidianul, Zile şi Nopţi; Sponsor: Optiplaza

Eveniment: Târgul Estival Constanţa 2009;
Tema: vacanţa (cultură, educaţie, distracţie);
Perioada de desfăşurare: 17 iulie – 16 august 2009
Program de vizitare: 11:00 – 22:00
Intrarea liberă

Bucuresti, 16.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *