metalshow

Bucurestiul cu legenda

Fundatia Ratiu Romania ii invita pe bucuresteni sa isi personalizeze orasul prin proiectul „Bucurestiul cu legenda”. Harti de mari dimensiuni reprezentand toate cele sase sectoare asteapta plimbaretii sa isi aduca aminte de intamplari fericite din viata lor, care au avut loc in Bucuresti, si sa le marcheze pe harta. Evenimentul are loc sambata 18 iulie in Cismigiu La Cetate.

Cum poti schimba Bucurestiul prin gesturi mici? Cum iti personalizezi orasul prin amintirile tale? Cum iti aduci aproape de tine spatiul din jurul tau? Ne-am gandit noi, cei dela Fundatia Ratiu din Bucuresti, ca, daca te incitam sa cauti din ochi strada pe care ai mancat prima ta vafa de inghetata si sa creezi chiar tu un simbol pe care sa il asezi pe harta, chiar in dreptul strazii respective, vei fi tentat sa privesti altfel, pentru cateva minute, orasul in care locuiesti.

Sambata 18 iulie, dela ora 12.00, in Cismigiu La Cetate, Free Act Communications impreuna cu Biblioteca Metropolitana Bucuresti, Fundatia Ratiu si multi altii aduna lumea in jurul mai multor evenimente de cultura urbana, picturi pe panza, obiecte reciclate si hand-made, demonstratii de biking si multa muzica.

Noi o sa te asteptam acolo, cu sase harti, cate una pentru fiecare sector al Bucurestiului, ca sa imprimi pe loc evenimentul tau fericit din Bucuresti, eveniment care ti s-a intamplat ieri, acum trei luni sau in copilarie. Vei inventa chiar tu simbolul prin care sa reprezinti acel eveniment si vei contribui la creearea unei harti speciale, personale, atipice si… atemporale. Ne vedem acolo!
Parteneri eveniment: Free Act Communications, Biblioteca Metropolitana Bucuresti
Parteneri permanenti: Best Communication Media, JCK, Pro Com – Centrul de Comunicare Profesionala, calendarevenimente.ro

Bucuresti, 16.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *