metalshow

Targ de joburi pentru State la Bucuresti

Reprezentanţi ai companiilor americane vin la Bucureşti pentru a susţine interviuri cu studenţii români

Seria târgurilor naţionale de joburi pentru Statele Unite, organizate de American Experience, continuă la Bucureşti. Joi, 27 martie, începând cu ora 14, la Teatrul Ion Creangă, angajatorii din America aşteaptă studenţii români la interviuri şi angajări pentru vara anului 2008, prin programul Work and Travel.
În jur de 350 de joburi sunt disponibile la acest târg de joburi organizat de American Experience. Companii cunoscute din Statele Unite, precum The Sagamore (www.thesagamore.com), Harris Teeter (www.harristeeter.com), Rhino McDonald’s, Albertson’s (www.albertsons.com) si Boddie Noell (www.bneinc.com), vor avea reprezentanţi la Bucureşti, gata să discute cu studenţii români.

“Târgul de joburi pe care îl organizăm are ca principal scop acomodarea studenţilor cu angajatorul din State, încă de pe acum. Aici tinerii vor avea ocazia să intre în contact direct cu angajatorul, pot discuta şi pot face schimb de idei, înainte de a ajunge dincolo de Ocean. Realizăm că este foarte important pentru un student să ştie unde şi cu cine va lucra în Statele Unite. Târgul de Joburi face mai uşoară trecerea studentului la viaţa americană şi leagă din timp relaţia între angajat şi angajator” spune Mihai Păun, General Manager American Experience România.

Pentru a putea participa la acest târg de joburi, studenţii trebuie să se înscrie în programul Work and Travel prin American Experience până pe 26 martie, urmând ca apoi să ia parte la eveniment şi să susţină interviul cu reprezentanţii companiilor americane.

“Târgul va începe la ora 14 cu o sesiune de orientare, urmând apoi interviurile cu studenţii. Fiecare student va fi programat la o anumită oră şi este important ca acea oră să fie respectată. Vom anunţa fiecare participant în parte de ora exactă la care este programat să aibă interviul cu angajatorii din State” a mai adăugat Mihai Păun.

Târgul de Joburi organizat de American Experience va avea loc pe 27 martie, începând cu ora 14, la Teatrul Ion Creangă din capitală, în Piaţa Amzei.

Bucuresti, 25.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *