free download 78 travel guides written by experts

Franciza DBSol Consulting la Arad

DBSol Consulting, firmă de consultanţă financiar – bancară, a decis deschiderea unei reprezentanţe în Arad, ca urmare a cererii tot mai mari de contractare a creditelor din acest oraş. Cererea a fost identificată şi datorită numărului mare de aplicaţii de credit făcute de către arădeni pe site-ul www.dbsol.ro. Un alt factor care a contribuit la alegerea Aradului ca locaţie pentru o franciză DBSol a fost persoana care va coordona echipa din acest oraş. Dna. Laura Magda este o persoană dinamică şi atentă la necesităţile clientului, cu experienţă în domeniul financiar-bancar. Echipa pe care o va coordona este formată din 4 consultanţi financiari. Franciza va fi situată într-o zonă centrală a oraşului pentru a fi uşor accesibilă clienţilor. Echipa DBSol Consulting îşi va întâmpina clienţii şi în Arad cu cele mai bune sfaturi pentru alegerea şi contractarea creditelor de nevoi personale, a creditelor personale cu ipotecă şi a creditelor ipotecare. Persoanele care vor să obţină un credit vor beneficia de comparaţii obiective între produsele mai multor bănci şi de recomandarea produsului de pe piaţă cel mai bine adaptat necesităţilor acestora. Clientul va beneficia de asistenţă la completarea cererilor şi documentaţiei necesare pentru creditul de care are nevoie. Specialiştii DBSol – Broker de credite se vor asigura că dosarul este complet înainte să ajungă la banca aleasă, astfel încât acesta să îndeplinească toate condiţiile pentru a fi aprobat cu maximă rapiditate. Clientul va fi informat telefonic când să se prezinte la bancă pentru a ridica banii. Astfel, el face un singur drum şi este scutit de stres.

Ca şi celelalte francize, DBSol Arad are ca bănci partenere: Raiffeisen Bank, Volksbank România, Banca Comercială Română, OTP Bank, CreditEurope Bank, UniCredit Ţiriac, Banca Românească, Piraeus Bank, şi  Alpha Bank .

Reprezentanţa din Arad este cea de-a şaptesprezecea locaţie DBSol – broker de credite. Firma de consultanţă financiar-bancară este prezentă în 14 judeţe prin 17 puncte de lucru şi francize DBSol.

“În anul 2007, au fost deschise 15 puncte de lucru şi francize DBSol în oraşele: Bucureşti, Drobeta Turnu Severin, Râmnicu-Vâlcea, Sibiu, Timişoara, Cluj Napoca, Hunedoara, Stei, Oradea, Piatra Neamţ, Braşov, Brăila şi Târgu Jiu. Pentru anul 2008, ne dorim să fim prezenţi în fiecare judeţ prin cel puţin o reprezentanţă DBSol”, a declarat Ramona Barbu, Director Executiv DBSol Consulting. „DBSol doreşte ca în prima jumătate a anului 2008 să deschidă francize la Constanţa, Iaşi, Craiova, Piteşti, Bacău, Galaţi şi Târgu Mureş. În momentul de faţă,, prospectăm pieţele locale şi încercăm să identificăm cei mai potriviţi parteneri pe plan local”, a completat dra. Barbu.

Bucuresti, 25.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *