free download 78 travel guides written by experts

Tara, surpriza sexy de ziua lui Marian Soci

Marian Soci, cel mai energic DJ de la Radio 21, şi-a sărbătorit ziua de naştere în direct, unde a primit două surprize din partea colegilor de radio: una dulce şi una extrem de sexy. Tortul delicios a intrat în studio purtat de frumoasa cântăreaţă Tara, cunoscută pentru colaborarile cu Liviu Hodor la piesele „Dream With You” si „Happy For You”, dar şi pentru cel mai recent single solo, „Missing You”.

Tara i-a cântat lui Marian Soci un „La mulţi ani!” extrem de senzual, făcându-i apoi şi o declaraţie de dragoste:  „Au complotat aici colegii tăi, dar şi noi. Pentru că te iubim, Soci, şi pentru că lumea te iubeşte. Am venit special pentru tine, pentru a-ţi spune la mulţi ani!”.

„Nu mi-a venit să cred când i-am văzut pe colegi intrând peste mine în studio alături de simpatica Tara. Într-adevăr, a fost o surpriză foarte frumoasă, care aproape că m-a lăsat fără cuvinte. Şi ştiţi că asta nu-mi stă în fire.”, a declarat emoţionat Marian Soci.

Pentru a vedea galeria foto cu Marian Soci şi Tara, dar şi pentru a asculta momentul intrării artistei în studio cu tortul, accesaţi link-ul de mai jos:
//www.radio21.ro/site/radio21/stiri/content/id/17509/La_multi_ani%2C_Marian_Soci%21.html

Marian Soci poate fi ascultat în fiecare dimineaţă, între orele 05:00 -€“ 07:00, făcând warm-up-ul în cel mai devreme matinal din România, matinalul de la Radio 21. Marian Soci predă ştafeta lui Manuel D. Dinculescu, lui DJ Andi şi Ancăi Maco, care continuă până la ora 10:00.

Bucuresti, 14.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *