metalshow

Tara Duncan – In capcana lui Magister

Sophie Audouin-Mamikonian
Corint Junior

Aventurile Tarei Duncan continua in acest exploziv volum 6 al seriei. Sincer nu cred ca doar copiii vor fi incantati de noul roman; cred ca toti cei ce vor lua cartea in mana n-o vor putea lasa pana nu vor afla cum scapa Tara din capcana lui Magister.

Prologul ne introduce in atmosfera.

Primul capitol – cu trolii – ne arata deja cat de important este fiecare pas si mai ales ce si cui zici despre ce ai de gand sa faci.

Restul capitolelor… ei bine pe restul va lasam pe voi sa le descoperiti – de altfel nici n-o sa stiti cand trece timpul citind aceasta carte.

Un roman plin de aventura, cu magie, personaje interesante, alte lumi si taramuri speciale, un volum cu scrisul mare fapt ce ajuta la o lectura usoara de catre cititor – toate elemente care recomanda aceasta lucrare copiilor si nu numai. Sunt lectii de viata, sunt invataturi pentru cei mici si poate nu doar pentru ei.

Va invitam sa cititi acest roman si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *