metalshow

Campania RRA „Miscarea de Sanatate 2011” continua

Radio Romania Actualitati da startul editiei 2011 a campaniei nationale MISCAREA DE SANATATE! Impreuna cu TeamExpert, postul public de radio ii invita pe ascultatori la Freeride Fest – un concurs atractiv de schi si snowboard, sustinut de Primaria Sinaia.

Sambata, 5 martie, iubitorii sporturilor de iarna – profesionisti si amatori – sunt asteptati sa participe la o competitie cu spectaculoasa proba „Chinese Downhill”, care scoate in evidenta atat calitatile tehnice ale concurentilor, cat si curajul si viteza lor. Atat schiorii, cat si snowboarderii vor pleca in acelasi timp, pe parcursul probei fiind permise apropierile si impingerile usoare intre competitori. Fiecare concurent are dreptul sa aleaga orice linie de coborare, iar clasamentul final va consemna ordinea in care concurentii trec linia de sosire.

In functie de conditiile meteo, organizatorii isi propun sa ofere concurentilor un traseu cat mai lung si mai spectaculos. Anul trecut, plecarea a avut loc de pe o stanca, la peste 2000 m, iar lungimea traseului a fost de peste 3 km, cu o diferenta de nivel de 500 m.

Sustinuta editorial de „Matinal” si „Romania Impreuna” – cele doua emisiuni de prime-time ale postului public de radio – „Miscarea de Sanatate” este prima campanie pe termen lung initiata de un post de radio pentru a-i indemna pe ascultatori sa participe la activitati in aer liber, promovand in egala masura o viata sanatoasa, turismul si ecologia pe tot parcursul anului.

In 2010, „Miscarea de Sanatate” a incurajat “Serbarile Zapezii” de la Vatra Dornei, in perioada 13-14 februarie 2010, si a fost alaturi de 1.500 de voluntari mobilizati impreuna cu Federatia Romana de Turism si Ecologie care au plantat intr-o singura zi, pe 10 aprilie, peste 25.000 de puieti in 14 zone Romsilva din tara.

Pe 1 mai, pe plaja din Vama Veche, a gazduit, impreuna cu cinci cluburi de dans sportiv din Constanta, demonstratii live de rock’n roll, jive si street dance, urmarite de sute de tineri sositi pe litoral, care apoi au participat si ei la un concurs de dans, venit in completarea primei editii a Festivalului 1MaiMare.

Pe 23 mai, „Miscarea de Sanatate 2010” a sustinut editorial primul maraton montan al Banatului – „Hercules Maraton”, organizat de Clubul Sportiv Alternative, din Timisoara.

Campania a continuat cu o editie speciala desfasurata pe 30 mai, in Parcul Herastrau din Bucuresti cand, cu ocazia Zilei Copilului, Radio Romania a “construit” Oraselul Vesel.

In perioada 2-4 iulie, „Miscarea de Sanatate 2010” a sustinut a XV-a editie a Cupei Clopotiva, cel mai popular carnaval de zbor fara motor din Romania, iar in perioada 8-11 iulie, RRA a participat, in calitate de partener media principal, la „MONTANIADA pentru tineri”, editia a 3-a, pe Transfagarasan.

In zilele de 7 si 8 august, „Miscarea de Sanatate 2010” a parcurs o noua etapa, la Garana, la 30 de kilometri de Resita, unde participantii au avut parte de muzica de calitate, competitii in aer liber si premii-surpriza la Banat Mountain Bike Maraton.

Pe 2 octombrie, „Miscarea de Sanatate 2010“ a sustinut, la Zarnesti, langa Brasov, „Maratonul Piatra Craiului – Salomon”, unul dintre cele mai asteptate evenimente sportive de masa ale toamnei, care a reunit aproape 500 de participanti din tara si din strainatate, iar in perioada 15-30 noiembrie 2010, campania RRA a insotit Caravana educationala de film „Generatia S”, cu teme despre sanatate.

Bucuresti, 03.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *