free download 78 travel guides written by experts

TANDBERG comunica prin SmartPoint

SmartPoint, companie independentă de consultanţă în comunicare şi relaţii publice cu operaţiuni la nivel regional (Bulgaria, Croaţia, România, Serbia şi Slovenia), a încheiat parteneriatul de comunicare cu TANDBERG, liderul mondial în soluţii de teleprezenţă, conferinţe video de înaltă definiţie, produse şi servicii video mobile.

Semnarea parteneriatului consemnează rezultatele bune obţinute în ultimele 2 luni, în care cele două companii au agreat strategia de comunicare şi în care au derulat o serie de proiecte punctuale.

“TANDBERG este o companie atipică nu numai din punctul de vedere al soluţiilor oferite, ci şi în ceea ce priveşte modul în care comunică, adresându-se în mod preponderent instituţiilor şi organizaţiilor. De aceea, aveam nevoie de un partener care să ne înţeleagă bine tehnologia, iar SmartPoint ne-a convins atât prin expertiza în domeniu şi diversitatea portofoliului din zona tehnologică, cât şi prin rezultatele obţinute în proiectele punctuale pe care le-am derulat,” a declarat Răzvan Atimariti, Channel Sales Manager Tandberg România.  

“Am reuşit să convingem şi să adăugăm portofoliului nostru un nou client foarte important din domeniul tehnologic, pentru care avem ocazia să comunicăm şi la nivel regional – în Serbia, Croaţia şi Slovenia. TANDBERG este una dintre cele mai solide şi prospere companii de tehnologie de la nivel mondial, oferind soluţii care vor transforma interacţiunea globală, atât prin reducerea costurilor aferente deplasărilor, cât şi prin minimizarea impactului asupra mediului, componentă de care vor trebui să ţină cont tot mai multe companii,” a declarat Cătălin Pătrăşescu, managing partner SmartPoint.

“Soluţiile şi tehnologia TANDBERG necesită o comunicare “business to business” diferită de practica obişnuită, întrucât publicul trebuie să înţeleagă mai întâi aplicabilitatea soluţiilor şi apoi produsele. Ne vom concentra pe zonele în care soluţiile TANDBERG pot transforma procesele de lucru: mediul de afaceri, mediul educaţional şi sectorul medical,” a declarat Anamaria Chiriachez, PR Director SmartPoint.

Bucuresti, 18.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *