free download 78 travel guides written by experts

Radio Romania si Ministerul Mediului si Padurilor sustin „Marea Debarasare”

Radio Romania si Ministerul Mediului si Padurilor au semnat joi, 18 martie 2010, un protocol de colaborare pentru promovarea campaniei „Marea Debarasare”, precum şi a tuturor evenimentelor din cadrul acesteia. La conferinta de presa organizata cu aceasta ocazie au fost prezenti doamna Maria Toghina, presedinte director general al Societatiii Romanie de Radiodifuziune, si domnul Laszlo Borbely, ministrul Mediului si Padurilor.
 
„Prin sustinerea acestei campanii si prin promovarea ei pe toate posturile Radio Romania vom contribui la conservarea mediului pentru generatiile viitoare si vom reusi sa sensibilizam ascultatorii, formandu-le o atitudine responsabila fata de natura”, a spus doamna Maria Toghina.
 
Campania „Marea Debarasare” a demarat in anul 2007 si urmareste sa dezvolte in randul cetatenilor o atitudine responsabilă faţă de mediu prin corecta reciclare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE). La campanie participa toate orasele cu peste 20.000 de locuitori, primariile de sector din municipiul Bucuresti, firmele de salubritate, organizatiile colective ale producătorilor de echipamente electrice şi electronice, Agentiile regionale si locale pentru protectia mediului, Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, precum si cetatenii.
 
„Este foarte importanta educarea populatiei in directia protejarii naturii si singuri nu putem schimba mentalitatea oamenilor de la o zi la alta. Radio Romania nu si-a facut doar datoria, ci s-a si implicat activ in proiectele de conservare a mediului inconjurator, iar acest parteneriat nu face decat sa consolideze relatia vie pe care deja Ministerul Mediului o are cu radioul public”, a afirmat domnul ministru Laszlo Borbely.
Protocolul de colaborare se va desfăsura pe parcursul acestui an, campania urmand sa fie promovata pe posturile Radio Romania (Radio Romania Actualitati, Radio Antena Satelor, Radio Romania Regional) si prin Agentia de Presa RADOR.

Bucuresti, 18.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *