metalshow

Seara lui Negru campioana la audiente

Audienţe uriaşe cu 50 de blonde, Bianca Draguşanu şi Ionuţ Iftimoaie

Seara de miercuri a adus divertisment de cea mai bună calitate telespectatorilor Antena 1. Dan Negru a atins cifre uriaşe de audienţă cu cele două emisiuni pe care le prezintă săptămânal, „Te pui cu blondele”, începând cu ora 20:30, şi „Plasa de stele”, de la ora 22:00, la Antena 1.

Dan Negru a început seara de miercuri, 17 martie, în plină forţă cu ediţia emisiunii „Te pui cu blondele”, la care a avut invitaţi doi gemeni plini de umor care nu s-au lăsat intimidaţi de replicile acide ale fetelor.

Mulţi telespectatori au ales să se pună cu blondele, drept dovadă fiind cifrele de 14,6 share şi 6,1 rating atinse de prima emisiune de miercuri seara moderată de Dan, pe targetul 15-54 urban, conform datelor furnizate de GFK România. În comparaţie, PRO TV a înregistrat, conform aceleiaşi surse, o audienţă de 12,6 share şi 5,1 rating, cu difuzarea filmului artistic „Mamă de rezervă”. Digisport a difuzat în acelaşi interval orar meciul Dinamo-Steaua, cu care a atins un rating de 6.2 şi share de 15.

Ediţia de aseară a emisiunii „Plasa de stele” a fost explozivă din toate punctele de vedere. Dan Negru i-a prins în plasă pe Bianca Drăguşanu şi pe Ionuţ Iftimoaie şi i-a pus în situaţii absolut memorabile. Bianca a trecut prin cele mai incendiare momente, incluzând o maşină care a explodat sub ochii ei şi un scenariu care a dus-o în mijlocul unui adevărat câmp de război. La finalul farsei, blonda era speriată, plină de noroi şi chiar uşor rănită la mână, înconjurată de soldaţi care trăgeau … cu gloanţe oarbe. Tortul pe care scria „e o farsă” a sfârşit pe faţa producătorului. Bianca nu le-a purtat pică totuşi celor puşi pe şotii şi a venit în platou pentru a râde alături de Dan de plasa pe care a luat-o.

Dan Negru a lost lider de piaţă cu emisiunea „Plasa de stele”, înregistrând 12,6 share şi 4,9 rating pe targetul 15-54 Urban. Pe acelaşi tronson orar, PRO TV s-a clasat pe locul doi cu 11,5 share şi 4,5 rating,conform GFK România.

Ceea ce înainte însemna divertisment savuros, alături de un moderator plin de inspiraţie de moment la emisiunea „Te pui cu blondele”, acum vine în cantităţi duble în fiecare miercuri seară. Porţia de divertisment sub marca Dan Negru continuă la ora 22:00 cu „Plasa de stele”, o emisiune unde atât vedetele, cât şi oamenii obişnuiţi devin protagoniştii unor farse pline de umor.

Sursa cifrelor de audienţă :GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe target-urile:15-54 urban

Bucuresti, 18.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *