free download 78 travel guides written by experts

System Innovation Romania ofera gratis mobilitate utilizatorilor de SAP Business One

Mobilitatea a devenit una dintre cele mai evidente tendințe în economia actuală, iar incapacitatea de a face afaceri oriunde și oricând afectează sever productivitatea oricărei companii. System Innovation Romania pune la dispoziția clienților de SAP Business One o aplicație mobilă dedicată, prin care aceștia pot accesa toate funcționalitățile cheie ale soluției.

Disponibilă pentru iOS și Android, SAP Business One Mobile App permite tuturor categoriilor de utilizatori să aibă continuitate în derularea activității, doar pe baza unei tablete sau a unui telefon mobil. Aceștia pot gestiona relațiile cu clienții și partenerii precum și sarcinile aferente proceselor de vânzări, primesc alerte și notificări cu privire la nivelul stocurilor, detalii despre produsele disponibile dar și liste de prețuri actualizate. Pe baza acestor informații pot identifica oportunitati de vânzare, pot valida ofertele cu superiorii și pot plasa în sistem comenzile clienților. Complementar, SAP Business One Mobile App oferă acces, în timp real, la rapoarte de activitate cu informații cheie asupra activității.

„Clienții noștri stau tot mai puțin timp la birou și au nevoie de un instrument care să le aducă întreaga putere a unui ERP direct pe telefonul mobil sau pe tabletă. SAP Business One Mobile App face chiar acest lucru și permite utilizatorilor să fie conectați la activitate indiferent de locație, fie că vorbim de accesarea informațiilor despre clienti sau stocuri, plasarea unei comenzi sau vizualizarea unui raport managerial”, afirmă Irina Oprea, Director General, System Innovation Romania.

Soluția este complet integrată în SAP Business One, este gratuită pentru deținătorii unei licențe de Business One pentru desktop și nu implică existența unei server separat. Descarcarea aplicației se face prin intermediul platformelor Apple iTunes și Google Play.

Conform statisticilor din industrie, 30% din forța de muncă globală se bazează pe telefoane și tablete, iar 80% dintre angajați prestează activități care implică frecvent deplasări în afara biroului.

Bucuresti, 29.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *