free download 78 travel guides written by experts

YTONG sustine constructiile de calitate prin lansarea unui ghid informativ online destinat

celor care dezvolta cladiri unifamiliale

Platforma www.construimcasa.ro cuprinde detalii despre fiecare etapă în construcția unei case, de la alegerea terenului, la primii pași care trebuie urmați pentru obținerea avizelor și autorizațiilor necesare în vederea demarării lucrărilor de construcție și până la documentația necesară pentru recepția unei locuințe.

Xella, lider mondial pe piața materialelor de de zidărie, a lansat în România o platformă online interactivă care cuprinde informații complete despre fiecare etapă ce va fi parcursă în procesul de realizare a unei case. Pentru a fi mai ușor de urmărit, www.construimcasa.ro a fost structurat sub forma unor liste de activități împărțite în funcție de etapele parcurse în realizarea unei case. Utilizatorii pot cerceta astfel fiecare etapă, pot bifa pașii parcurși, pot nota diverse observații direct pe site și se pot informa în legătură cu actele necesare pentru finalizarea unei construcții rezidențiale.

Numărul imobilelor realizate cu implicarea directă a beneficiarilor finali are o pondere mare în România, cele mai multe locuințe construite în ultimii ani fiind de tip unifamilial. Accesul beneficiarilor unor astfel de proiecte la un dosar complet cu toate informațiile necesare înainte de începerea lucrarilor de construcție este foarte important. Numărul pașilor care trebuie urmăriți pe tot parcursul construcției unei case este destul de ridicat.

„Foarte mulți români doresc să participe activ la construcția propriei case, însă complexitatea procesului de construcție și lipsa de informație îi fac pe mulți dintre ei să se blocheze în etapele inițiale, cum ar fi întocmirea dosarului de acte și aprobări. YTONG vine în sprijinul lor oferind recomandări și puncte de reper prin intermediul unui un ghid informativ complet în format digital, bine structurat, cu informații exprimate într-un limbaj familiar”, declară Georgiana Stanciu, Specialist marketing Xella Ro.

„Ne dorim să îi ajutăm pe cei care își construiesc propria locuință să eficientizeze și să reducă timpul pe care l-ar fi alocat cautării de informații. Perioada de finalizare a lucrărilor de construcții scade considerabil atunci când există o imagine de ansamblu a elementelor cu adevărat importante, alături de un jurnal de implementare a proiectului avut mereu la îndemână”, a adăugat Georgiana Stanciu.

Planificatorul de construcții www.construimcasa.ro cuprinde informații structurate sub forma unor liste de activități, datele fiind furnizate în format multimedia. Pentru a avea acces la toate informațiile este nevoie de crearea unui cont pe site care va ajuta utilizatorul să acceseze și să modifice lista proprie de activități în funcție de evoluția proiectului. Utilizatorul va putea astfel crea și salva notițe și să urmărească evoluția construcției.

Formatul site-ului este unul prietenos. Ștefan, Elena, Ana și Mihai, o familie cu personaje desenate, vor însoți utilizatorul pe parcursul întregului proces de documentare și execuție a proiectului.

Xella Ro s-a implicat constat în ultimii ani în susținerea și promovarea educației în construcții. Calitatea unei lucrări depinde considerabil de gradul de acces la informații al beneficiarilor. Xella Ro promovează activ dezvoltarea gustului pentru arhitectură și calitate în construcții prin susținerea mai multor programe și proiecte de acest tip.

Bucuresti, 29.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *