free download 78 travel guides written by experts

Sute de mii de romani s-au uitat la Realitatea TV pentru a urmari

sosirea lui George W. Bush in Romania

Realitatea TV a fost urmarit in medie, in data de 1 aprilie, in intervalul 18.00 – 19.00, cand postul a difuzat sosirea in Romania a presedintelui SUA, George W. Bush, de 254.000 de romani, potrivit datelor GfK Romania. Realitatea TV a inregistrat in intervalul 18.00-19.00, in medie, la nivel urban, un rating de 2,2% si o cota de piata de 6,8%.

Realitatea TV difuzeaza cu prilejul summitului NATO doua emisiuni noi "Bucuresti de oaspeti" si "Hai sa-si arat Bucurestiul NATO" si transmisiuni in direct de la studioul Realitatea TV amplasat la Palatul Parlamentului. Realitatea TV este singurul post de televiziune care a obtinut aprobarea pentru amplasarea unui studio la Palatul Parlamentului.

Presedintele american George W. Bush a ajuns in Romania marti, in jurul orei 18.10, pentru a participa la Summit-ul NATO de la Bucuresti. Liderul de la Casa Alba a fost insotit de prima doamna a Americii, Laura Bush, de secretarul de stat Condoleezza Rice si de secretarul apararii, Robert Gates. Pe aeroportul Otopeni, Bush a fost intampinat de ministrul Apararii Teodor Melescanu, dar si de ambasadorul SUA la Bucuresti, Nicholas Taubman. Aceasta este a doua vizita a liderului de la Casa Alba in tara noastra.

Bucuresti, 2.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *