free download 78 travel guides written by experts

Surpriza de proportii pentru cunoscutul DJ Europa FM, George Zafiu: de ziua lui, Alexandra Stan

l-a rasfatat cu un urias tort de ciocolata

• George Zafiu a avut parte, de ziua lui, de o petrecere-surpriză pusă la cale de vedete, printre care Alexandra Stan, Cornel Ilie de la Vunk și Holograf.
• Monica Anghel i-a cântat sus și tare că „dă viața ei pentru Zafiu”, într-o reinterpretare plină de umor a celebrului său cântec.

George Zafiu și-a sărbătorit, astăzi, ziua de naștere, în direct, la Europa FM! Cunoscutul DJ împlinește 37 de ani, iar colegii i-au pregătit încă de dimineață o mulțime de surprize, în direct, în matinalul „Deșteptarea”, pe care George îl realizează împreună cu Monica Anghel și Vlad Petreanu.

Colegii de matinal i-au organizat împreună cu Cornel Ilie de la Vunk, Holograf și Alexandra Stan o petrecere-surpriză, iar artista s-a decis să îl răsfețe cu un uriaș tort de ciocolată, pe care i l-a adus personal.

„Sunt foarte emoționat, este o super-surpriză pentru care vă mulțumesc din suflet și trebuie să îți spun, dragă Alexandra, că gătești foarte bine!” i-a spus George artistei, după ce a degustat tortul din ciocolată, care cântărea câteva kilograme bune.

Alexandra Stan a mărturisit că s-a trezit cu noaptea în cap ca să fie sigură că ajunge la timp în studioul Europa FM, pentru a-i face o surpriză. „M-am trezit dis de dimineaţă, am pregătit un tort de ciocolată şi am venit să-i spun personal la mulţi ani lui George!” a povestit artista.

Monica Anghel i-a făcut, însă, un cadou care s-a lăsat cu hohote de râs, declarându-i sus și tare că… „dă viața ei pentru Zafiu!”

Video, aici: //youtu.be/F7WVS4LcM7k.

Nici trupa Holograf nu s-a lăsat mai prejos, băieții i-au făcut lui Zaf cadou un tricou unicat, cu un mesaj special: Holo+Zaf= Zafograf. Loredana Groza nu a ratat ocazia de a-i face şi ea o urare, dar şi o mărturisire:”Te înţeleg mai bine decât oricine, sunt geamănă, ca tine!”

Seria surprizelor s-a încheiat cu un mesaj de la fiica lui, Alexandra, care a interpretat un cântec pentru tatăl ei. Momentul l-a impresionat pe George până la lacrimi.

Bucuresti, 13.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *