free download 78 travel guides written by experts

Renault Twizy 100% electric cauta DJ care mixeaza ritmuri electrice

Twizy, cvadriciclul 100% electric lansat de Renault, și KISS FM anunță lansarea concursului DJ Twizy. Pasionații de muzică electronică sunt provocați să-și pună talentul în aplicare pentru a crea mixul verii inspirat de energicul Twizy.

Premiul concursului este o vară alături de Twizy. DJ-ul desemnat câștigător va atrage toate privirile în trafic în acest sezon de la volanul unui Renault Twizy, premiul competiției constând într-un test drive în perioada iulie – august.

Cei care știu să electrizeze publicul cu mixurile lor sunt invitați să se înscrie în competiție în perioada 3 – 23 iunie 2014, completând formularul disponibil la adresa: https://www.kissfm.ro/twizy.

Participanții își vor crea cont și vor uploada creația electrică pe platforma socială MixCloud. Mix-urile înscrise în competiție trebuie să aibă o durată cuprinsă între 5 și 15 minute să includă atât în denumire cât și în interiorul mixului cuvintele „Electric” și „Twizy”.

Înscrierile vor fi evaluate de un juriu format din DJ consacrați: OliX, Vali Bărbulescu și Paul Ballo (Hot Casandra). Ei vor alege cel mai bun mix pe baza unor criterii precum tehnica de mixaj și respectarea cerințelor legate de titlu și versurile piesei. Regulamentul concursului este disponibil în variantă integrală aici.

Competiția va fi promovată pe toată durata desfășurării prin anunțuri radio difuzate de KISS FM în cadrul emisiunii Kiss Kiss In The Mix difuzată zilnic în intervalul 19:00 – 22:00.

Câștigătorul DJ Twizy va fi anunțat pe site-ul www.kissfm.roo și în cadrul emisiunii Kiss Kiss in the Mix difuzată de Kiss FM.

Despre Renault Twizy

Renault Twizy, un simbol al revoluției în mobilitatea urbană, a fost proiectat de la bun început ca un vector de mobilitate urbană 100% electrică. Twizy se adresează celor care caută un vehicul ieşit din tipare, economic şi ecologic în aceeaşi măsură ce face ca agilitatea în trafic să devină un mod de viață.

Cu un design complet inovator, Renault Twizy dispune în partea frontală de o trapă care acoperă cablul de încărcare. Mașina se poate branșa astfel la orice priză de 220 V. Bateria se încarcă complet în 3 ore și 30 de minute.

Renault Twizy are dimensiuni ultra compacte (2,34 m lungime, 1,24 m lățime) și un centrul de greutate foarte jos. În numai 6 secunde accelerează de la 0 la 45 km/h (aceeași viteză de accelerare ca la un scooter de 125 cm³ pe o distanță de 50 de metri).

Twizy este disponibil în 2 variante: TWIZY URBAN 45 (cvadriciclu ușor), cu preț de la 7000 € TVA inclus și TWYZY Urban 80 (cvadriciclu greu), de la 7700 € TVA inclus. La acestea se adaugă chiria bateriei de la 30 € TVA inclus/luna, pentru un rulaj de 2500 km/an. Twizy poate fi achiziționat si in sistem de leasing operațional, prin Renault Finance, in condiții foarte avantajoase, de la 194 € TVA inclus (chirie lunara șasiu si baterie), pe 36 luni, avans 15% si rulaj anual de 10.000 km.

Bucuresti, 13.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *