Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Supershow duminica aceasta la „In puii mei”

Duminica aceasta, de la 20.20, telespectatorii au avut parte de momente de umor savuros într-o nouă ediţie “În puii mei”. Vanghelie, Banciu, Bujor şi Nicuşor, Laurian, acestea sunt doar câteva dintre îndrăgitele personaje care s-au întâlnit duminica aceasta cu cei de acasă, iar alături de ele şi un nou personaj. Carismaticul Mihai Bendeac l-a interpretat în această ediţie pe renumitul jurnalist Cristian Tudor Popescu într-o şedinţă de redacţie cum nu s-a mai văzut. În minutul de aur, 21:07, peste 1 milion de telespectatori din mediul urban urmăreau “În puii mei”, vârful de audienţă fiind de 11 procente rating şi 21,2% cotă de piaţă.

Tot duminica aceasta, cei de acasă au putut vedea un top inedit cu 10 tipuri de fete pe care, cu siguranţă, multe persoane le-au întâlnit în timpul liceului. Între acestea s-au numărat colega inabordabilă, tipa căreia îi plac băieţii mai mari, colega paranoică, colega sensibilă, tipa care îţi e “best friend”, iubita PowerPoint sau iubita geloasă din orice.

Cei de acasă au avut parte şi de senzaţii tari la “În puii mei”! Campionul naţional de raliu Vali Porcişteanu, “Taurete”, a făcut încă o cursă a groazei cu Laurian pe post de copilot, de data aceasta în serviciul umanităţii. Cei doi au fost şoferi de ambulanţă şi, chemaţi la o urgenţă, au fost confruntaţi cu o răsturnare de situaţie: Bendeac în rolul Laurian a preluat controlul volanului.

Duminică telespectatorii l-au revăzut şi pe Vanghelie, interpretat de Mihai Bendeac, angajat pe post de valet de către un tânăr arivist ce vrea să impresioneze famila bogată a iubitei sale. Nici Banciu by Bendeac nu a lipsit din această ediţie incendiară. Banciu a mers la cinematograf, spre disperarea celorlalţi spectatori din sală, insultaţi şi deranjaţi de comentariile lui răutăcioase. Cât despre Bujor şi Nicuşor, cei doi şi-au deschis un magazin tip fast-food, manageriat de Morena, iubita lui Nicuşor. În loc să încânte clienţii, afacerea lor nu a reuşit decât să îi dezguste cu reţetele specifice.

Ce alte momente mai pregăteşte Mihai Bendeac pentru telespectatorii Antena 1, rămâne de văzut duminica viitoare, la “În puii mei”.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii inpuiimei.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/inpuiimei.antena1.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanţi competitori pe piaţa media din România, statut câştigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a ţinut mereu aproape. Cu o echipă de oameni deosebiţi în spatele camerelor, cu vedete îndrăgite şi formate de succes, Antena 1 îşi menţine poziţia de lider în programe de divertisment, dând viaţă spectacolului şi oferind inspiraţie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media românesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanţa rămâne o valoare constantă.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe targetul all urban
Perioada 8 aprilie 2012

Bucuresti, 09.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *