free download 78 travel guides written by experts

Violonistul Gabriel Croitoru la Vorba de cultura

Emisiunea „Vorba de cultură” vă invită să-l descoperiţi pe violonistul Gabriel Croitoru altfel decât cântând la vioară – la vioara Guarneri del Gesu „Catedrala”, care i-a aparţinut lui George Enescu.

Personalitate marcantă şi activă a vieţii noastre culturale, cu peste 1.000 de apariţii scenice, violonistul Gabriel Croitoru este un muzician cu o extrem de bogată prezenţă în viaţa muzicală în triplă postură de solist-concertist al Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploieşti (din anul 1987), membru (vioara I) al Cvartetului de Stat „Transilvan” al Filarmonicii „Transilvania” din Cluj-Napoca şi profesor universitar dr. la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti.

Dinamismul, elocvenţa interpretărilor sale au putut fi descoperite de public în concerte şi recitaluri susţinute pe scenele tuturor Filarmonicilor din România şi pe podiumuri de concert din întreaga lume.

Ascultaţi-l pe Gabriel Croitoru în emisiunea „Vorba de cultură”, difuzată la Radio România Cultural de luni, 9, până vineri, 13 aprilie, începând cu ora 12.00. Realizatori Ema Stere şi Attila Vizauer.

Bucuresti, 09.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *