textil technology show 2018

Strălucire în nuanţe de roz cu noua colecţie PANDORA ROSE

Odată cu sezonul de toamnă 2016, pentru prima dată în România, PANDORA lansează PANDORA ROSE – o nouă colecţie strălucitoare şi elegantă, realizată dintr-un amestec unic de metale.

Reinterpretând motive populare şi modele clasice ale PANDORA, noile bijuterii reprezintă o colecţie romantică, în nuanţe de roz auriu. Acestea pot fi combinate şi purtate în funcţie de stilul individual, pentru a spune poveşti despre dorinţele şi speranţele fiecăreia dintre femei.


Simboluri de stil. Un inel împletit reprezintă modul în care vieţile noastre sunt conectate, iar un inel de basm, perfect pentru o prinţesă modernă, are un design inspirat de o tiară, cu detalii în formă de inimă.

Pană sclipitoare. Simbolizând speranţa, viaţa şi noile începuturi, această formă organică a penei este redată prin combinaţia roz de metale de la PANDORA. Împodobite cu micro-seturi de pietre, modelele rafinate ale inelului şi ale pandantivului constituie piese-statement, cu o notă boemă.

Poezia eleganţei. Designul simplu, circular, al seriei Semnătură PANDORA este realizat la cele mai înalte standarde. Accentele pietrelor strălucitoare oferă o sclipire fină formelor grafice, făcând cerceii cu şurub perfecţi pentru a fi purtaţi zi de zi. Colierul clasic este ajustabil la diferite lungimi şi dă o notă clasică perfectă oricărei ţinute elegante.

Funde strălucitoare. Păstrându-se în tendinţele vintage ale sezonului, delicatele funde decorate cu pietre lucitoare sunt ideale pentru a exprima feminitate. Acest motiv atemporal, creat cu meşteşug prin nenumărate pietre, este deopotrivă la modă şi de durată.

RECOMANDAM:  Project Agora lanseaza “Magic” in Grecia, Romania, Ungaria si MENA
f64.ro%20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

##################################################### #####################################################