free download 78 travel guides written by experts

Strainii vin sa ne ia banii la Castigi in 60 de secunde

Ediţie de ediţie, unii dintre cei mai îndemânatici români au venit pe platoul de la Câştigi în 60 de secunde să-şi testeze precizia şi dexteritatea. Acum însă a venit rândul străinilor să lupte pentru premiul cel mare pus la bătaie de campionul divertismentului, Dan Negru, de 100.000 de lei. Cum se vor descurca aceştia şi, mai ales, câţi bani vor reuşi să scoată din vistieria lui Negru, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări mâine seară, de la 20:20, într-o nouă ediţie Câştigi în 60 de secunde.

Dupã ce probe care de care mai ingenioase şi invitaţi unul şi unul s-au perindat prin platoul de la Câştigi în 60 de secunde, a venit rândul străinilor să îşi demonstreze îndemânarea în faţa cronometrului. Marele premiu, de 100.000 de lei, pus la bătaie de Dan Negru, aduce pe platoul emisiunii concurenţi de peste hotare, oameni născuţi în alte ţări, dar care acum sunt rezidenţi în România.

Hoang Van Nguyen are 24 de ani şi este originar din Vietnam. A venit în România de mai bine de zece ani. A studiat la Academia de Studii Economice din Bucureşti, iar acum este contabil. Pentru că este mereu înconjurat de banii altora, Hoang a decis să îşi testeze îndemânarea şi să-şi câştige proprii bani la Câştigi în 60 de secunde.

Augustin Igbokwe are 26 de ani şi este originar din Nigeria. A terminat Facultatea de Medicină în Bucureşti şi acum este medic rezident la chirurgie la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti. Pentru că bursa lui de nici 70 de dolari nu-i ajunge nici măcar pentru cheltuielile minime, Augustin vrea să îşi încerce norocul cu probele de maximă îndemânare de la Câştigi în 60 de secunde.

Matias Alexandro Stephan are 22 de ani şi este originar din Angola. Jumătate român, jumătate angolez, tânărul a decis să studieze în România. Astfel, Matias urmează cursurile de economie hotelieră şi turism în Bucureşti. Cum banii ca student nu sunt niciodată suficienţi, tânărul lucrează în timpul liber ca barman. Matias a venit la Câştigi în 60 de secunde convins că poate să învingă probă după probă şi să pună mâna pe banii puşi la bătaie de campionul divertismentului, Dan Negru.

Cum se vor descurca concurenţii din această ediţie şi, mai ales, câţi bani vor reuşi să scoată din vistieria lui Negru, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări mâine seară, de la 20:20, într-o nouă ediţie Câştigi în 60 de secunde.

Bucuresti, 08.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *