free download 78 travel guides written by experts

BITSoftware a lansat o noua versiune SocrateSalarii

BITSoftware a lansat versiunea 11.11 a soluţiei sale de salarizare SocrateSalarii, care vine cu o serie de îmbunătăţiri în zona de evidenţă a personalului, de calcul salarial şi de raportare.

SocrateSalarii 11.11 vine în sprijinul personalului din departamentele de resurse umane prin simplificarea procesului de redactare şi tipărire a contractelor de muncă personalizate, ca urmare a utilizării unor şabloane predefinite în sistem, în format MS Word. Totodată, această nouă versiune permite clasificarea angajaţilor după categorie sau/şi tip, cu valori predefinite de utilizator, precum şi adăugarea în sistem de poze pentru fiecare angajat în parte. Versiunea 11.11 a soluţiei de salarizare de la BITSoftware oferă, de asemenea, posibilitatea ţinerii unei evidenţe clare a categoriilor de permise deţinute de un angajat şi a sancţiunilor acordate angajaţilor.

SocrateSalarii 11.11 a fost astfel configurat încât să respecte prevederile legale în ceea ce priveşte calcularea veniturilor impozabile şi a celor pentru contribuţiile sociale obligatorii atât în cazul tichetelor cadou cât şi a subvenţiilor pentru masa angajaţilor.

SocrateSalarii se adresează departamentului de resurse umane din firmele româneşti, asigurând definirea şi gestionarea structurii de personal, evidenţa drepturilor salariale, concedii de odihnă şi medicale precum şi a altor drepturi şi reţineri care se aplică salariatului sau companiei angajatoare.

Soluţia a fost concepută din dorinţa de a acoperi un număr cât mai mare de cazuri particulare, fiind ştiut că problemele legate de acest capitol sunt complexe. Configurarea modulului pe specificul companiei se face foarte uşor, putându-se defini salariaţii (cu nume, prenume, date de identificare, elemente specifice angajării, elemente legate de politica salarială), multiple forme de salarizare, impozite, grile, sporuri, reţineri, penalizări, pensii alimentare, probleme legate de CAR şi tichete de masă.

SocrateSalarii este în permanenţă adaptat celor mai noi modificări aduse legislaţiei din domeniul muncii, fiind pregătit la această oră atât pentru a răspunde cerinţelor impuse prin HG 500/2011 privind Registrul electronic de evidenţă a salariaţilor, cât şi pentru generarea corectă a Declaraţiei 112, în care sunt cumulate informaţii care anterior se depuneau sub forma a 5 formulare lunare obligatorii.

Soluţia oferă o multitudine de rapoarte atât de salarii (raport de repartizare a salariilor pe centre de profit, raport al salariilor în funcţie de condiţiile de muncă, raport de structură a salariilor, situaţii concedii de odihnă la o dată aleasă), cât şi de pontaj, concedii, rapoarte de reţineri, rapoarte pentru tichete de masă şi fişe fiscale angajaţi, fiind integrată perfect cu soluţiile ERP ale BITSoftware – Socrate+ şi SocrateOpen.

Bucuresti, 08.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *