free download 78 travel guides written by experts

Stil si eleganta la lansarea celui mai nou brand de bijuterii, Laura 8

Aproximativ 300 de invitati au pasit joi seara in lumea absoluta a feminitatii, senzualitatii si a rafinamentului, in care toate privirile au fost atintite asupra primei colectii de accesorii semnata Laura 8, FIRST COLLECTION.

“Indrazneste sa fi memorabila” – acesta este mesajul pe care Laura 8 il surprinde intr-un stil unic prin colectia de accesorii elegante si moderne, create pentru adevaratele “iconic women” ale timpurilor noastre. Astfel, fiecare piesa devine o declaratie de atitudine, un “fashion statement” original si o aparitie ce nu va fi uitata cu usurinta.

“Laura 8 FIRST COLLECTION a inceput ca o pasiune, ce s-a transformat treptat intr-o linie de accesorii rafinate. S-a lucrat foarte mult la aceasta colectie – am inceput sa creionam colectia in primavara acestui an si ma bucur ca am reusit acum sa o lansam.” – afirma Laura Rotileanu.

Lucrate manual, piesele unicat sunt confectionate din materiale extrem de pretioase, de la matase naturala, stofa din lana, dantela din matase, cristale si pana la metale minutios finisate. Atentia deosebita cu care fiecare accesoriu este creat, transforma colierele intr-o veritabila expresie a feminitatii si a rafinamentului.

Lansarea brand-ului si a primei colectii a avut loc la Fratelli Lounge & Club, intr-o atmosfera eleganta, in care invitatii au descoperit o lume plina de stil si feminitate si in care colierele au fost piesele de rezistenta ale serii. Seara a fost completata de un concert sustinut de Mara.

Printre invitati s-au numarat vedete, jurnalisti si oameni de afaceri precum: Andreea Esca, Alexandre Eram, Alma si Sorin Bacula, Amalia Enache, Camelia Sucu, Laura Cosoi, Adela Popescu, Radu Valcan, Andreea Ibacka, Dana Sota, Roxana Iliescu, Malvina, Siella, Nicolai Tand.

Creatiile Laura 8 FIRST COLLECTION sunt disponibile pe www.laura8.ro si pot fi comandate online la adresa shop@laura8.ro.

Bucuresti, 09.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *