Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Oferta timpilor de antena la TVR pentru campania electorala

a fost recalculata, in conditiile anuntarii, in ultimul moment, de catre BEC, a listelor definitive cu candidaturi

În urma anunţării, în data de 8 noiembrie, de către Biroul Electoral Central (BEC), a listelor cu candidaturile definitive, potrivit cărora în campania electorală intră în cursă cinci mari competitori: ARD, PP-DD, PRM, UDMR şi USL, TVR a iniţiat de urgenţă o nouă rundă de discuţii, cu reprezentanţii partidelor politice, pentru a stabili programul emisiunilor electorale şi timpii de antenă.

Astăzi, 9 noiembrie, la sediul SRTv a avut loc a doua întâlnire între reprezentanţii Televiziunii Române şi cei ai partidelor parlamentare care participă la campania electorală, pentru stabilirea timpilor de antenă şi a programului emisiunilor de dezbatere electorală.

La întâlnirea de astăzi, 9 noiembrie, noua propunere a SRTv, ca emisiunile de dezbateri să aibă loc în zilele miercuri şi joi, a fost acceptată de reprezentanţii ARD, dar respinsă de cei ai UDMR şi USL, care preferă zilele de marţi, respectiv vineri.

Constatând imposibilitatea unui consens pentru o variantă sau alta, SRTv va propune partidelor politice varianta iniţială, prezentată pe 7 noiembrie şi acceptată de majoritatea participanţilor la negocieri, cea în care dezbaterile erau fixate în zilele de marţi şi vineri.

La prima întâlnire, din data de 7 noiembrie, reprezentanţii SRTv s-au întâlnit cu cei ai principalelor partide şi alianţe politice: USL, ARD şi UDMR. În timpul discuţiilor, TVR a propus zilele de marţi şi de vineri pentru dezbaterile electorale. Propunerea a fost acceptată de reprezentanţii UDMR şi USL, însă a fost respinsă de cei de la ARD.

Ca urmare a anunţării, în ultimul moment, de către BEC, a listelor definitive cu candidaturi, TVR a recalculat timpii de antenă aferenţi formaţiunilor politice.

Bucuresti, 09.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *