Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Stefan Popa Popa’s si Gusto Pufuleti lanseaza impreuna o colectie inedita de caricaturi

Marele artist Ştefan Popa Popa’s şi Gusto, cei mai optimişti pufuleţi, şi-au unit forţele într-o colaborare inedită, din dorinţa de a-i face pe românii apăsaţi de griji şi criza economică să mai şi zâmbească.  Din luna decembrie, pufuletii simpli cu sare, atât de îndrăgiţi de milioane de consumatori, vor purta semnătura maestrului Popa’s, prin intermediul unor caricaturi tematice imprimate chiar pe ambalaj!
“Am acceptat propunerea de a colabora cu Gusto tocmai pentru că promovăm acelaşi valori. Lucrările mele au acelaşi scop ca aceşti simpli pufuleţi din Băicoi – să îi determine pe oameni să zâmbească, să vadă partea pozitivă a lucrurilor. Important este că unindu-ne forţele putem ajunge cu mesajul nostru la cât mai mulţi români. Gândindu-mă la obiectivul nostru şi la modul în care am colaborat cu Gusto, pentru mine acest proiect este în primul rând un proiect artistic şi nu o iniţiativă comercială”, afirmă maestrul Ştefan Popa Popa’s.

Proiectul debutează cu 6 desene în care maestrul Popa’s transpune viziunea proprie a optimismului indestructibil promovat de Gusto, dând viaţă personajului care i-a consacrat pe pufuleţi – simpaticul căţel Gus. Caricaturile îl plasează pe Gus în diverse situaţii de viaţă, făcând haz de necaz, aşa cum sunt obişnuiţi românii. Ulterior, noi şi noi desene vor ajunge pe punga de pufuleţi. Caricaturile sunt de altfel perfecte pentru a fi colecţionate! Gusto încurajează amatorii de toate vârstele să le adune, să facă schimburi cu prietenii şi să se asigure că nu ratează niciuna dintre ele!

Pufuleţii Gusto sunt deja cunoscuţi promotori ai optimismului în România, fiind responsabili de giganticele feţe zâmbitoare din lanurile de porumb de lângă Băicoi, care au răspândit zâmbete în întreaga ţară sau de Marşul Optimismului, şi totodată susţinători de cursă lungă ai evenimentului Optimism2009, organizat de Cristi Manafu, sau ai unor proiecte de suflet, precum cartea Andreei Marin Bănică, "Preţuieşte viaţa".

“Tot o dovadă a optimismului ce ne caracterizează este şi faptul că ne-am luat inima în dinţi şi i-am propus marelui maestru să colaboreze cu un produs atât de mic, inocent şi neimportant precum un pufulete de Băicoi. Ne dorim să ajungem să dăm tuturor românilor ocazia să zâmbească, de aceea suntem mai mult decât onoraţi să oferim câtor mai mulţi dintre ei şansa de a lua acasă şi de a colecţiona operele celui mai apreciat artist caricaturist pe care l-a dat România”, a declarat Eliodor Apostolescu, director general al Phoenix, producătorul pufuleţilor Gusto.
Ştefan Popa Popa’s s-a impus drept una dintre cele mai pregnante personalităţi ale artei plastice contemporane, reuşind să transmită într-un mod viu expresia artistică a personajelor sale. Pe lângă recordul mondial de rapiditate pe care îl deţine, maestrul Popa’s a primit si un număr impresionat de premii naţionale şi internaţionale, find singurul artist care a reuşit să imortalizeze în portofoliul său toţi marii actori ai scenei politice internaţionale printre care Barack Obama, Vladimir Putin, Kofi Annan sau George W. Bush.

Pufuleţii optimişti produşi în oraşul Băicoi, judeţul Prahova, se adresează tuturor, de la cei mici si până la bunici, dar în mod deosebit celor cu suflet tânăr, cu simţul umorului şi autoironie. Un produs 100% natural, cu tradiţie pe piaţa românească, pufuleţii Gusto şi-au câştigat de-a lungul anilor milioane de adepţi fiind liderul pieţei de pufuleţi din România, potrivit volumului de vânzări. Gusto este o marcă a companiei Phoenix, care şi-a început activitatea în urmă cu 17 ani.  În prezent, fabrica modernă deţinută la Băicoi are o capacitate de producţie de aproximativ 1 milion de pungi pe zi, una dintre cele mai mari la nivel european. Compania exportă pufuleţi în 9 ţări, iar cifra de afaceri înregistrată în anul 2008 se apropie de 15 milioane de euro.

Bucuresti, 27.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *