free download 78 travel guides written by experts

Romania lui Bendeac, la o editie speciala a emisiunii “In puii mei!”

Echipa „În puii mei!” de la Antena 1 a pregătit o ediţie specială a emisiunii pentru Ziua Naţională a României. Telespectatorii vor avea parte de mult umor şi râsete în urma unor incursiuni în istoria României, totul în stilul înţepător cu care ne-a obişnuit Bendeac, alături de Buzdugan, Monica Anghel, Daiana Anghel şi o echipă tânără formată din actori talentaţi.

Ediţia specială „În puii mei!” din data de 28 noiembrie pregăteşte multe surprize naţionale. În această sâmbătă vom putea urmări prima transmisie a cuplului Ceauşescu din deşert, locul unde au fugit de fapt în 89. Invitaţi vor fi şi Adolf Hitler şi Stalin, într-o întrupare plină de umor şi ironie. Tot în următoarea emisiune, cele mai provocatoare fete de la Antena 1, Daniela Crudu şi Marina Dina, vor fi puse de către Dan Negru pe Scaunul Adevărului şi, vai, ce de adevăruri le vor ieşi pe guriţe!

Momentul dedicat Zilei Naţionale va fi intitulat „La ţară – după alegeri şi înainte de 1 Decembrie, ziua republicii”. Vedete vor fi întrupările primilor trei favoriţi la preşedenţie şi mulţi oameni din popor, toţi într-o formă de zile mari şi înzestraţi din plin cu umorul dulce românesc.

„În puii mei!” intră în rândul emisiunilor de la Antena 1 care sărbătoresc Ziua Naţională a României de-a lungul a patru zile speciale prin ediţii inedite. Bendeac şi echipa sa formidabilă vor aduce telespectatorilor un plus de veselie şi o doză bună de optimism. Motive de sărbătoare sunt suficiente, chiar câteva milioane, şi anume milioanele de români care vor petrece de ziua lor, de 1 decembrie.

Bucuresti, 27.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *