free download 78 travel guides written by experts

Starurile artelor martiale mixte vin la Bucuresti Mall

Pe 15 decembrie, Bucureștiul va fi din nou gazda celui mai mare eveniment MMA din România. Înaintea acestui show de lupte în cușcă, pe 14 decembrie, de la 15:30, vor avea loc la București Mall Conferința de presă și Cântarul Oficial, la care vor participa și Sandu Lungu, Ionuț „Pitbull” Atodiresei și Tolea Ciumac.

Romanian Xtreme Fighting (RXF) este singura organizație sportivă din România dedicată exclusiv MMA-ului autohton, promovând sportivi români și pregătindu-i pentru confruntări cu sportivi din țări în care curentul MMA este mult mai avansat.

Mixed Martial Arts (Arte Marțiale Mixte – MMA) este o combinație între cele mai cunoscute sporturi de contact din diferite ramuri ale artelor marțiale, printre cele mai cunoscute numărându-se karate, jiu-jitsu, judo, kempo, muay-thai, kick-box, dar și lupte libere, box, lupte greco-romane etc.

Pe 15 decembrie, Bucureștiul va fi din nou gazda celui mai mare eveniment MMA din România, începând cu orele 19:00, la Sala Polivalentă. Înaintea acestui show de lupte în cușcă, pe 14 decembrie, de la 15:30, vor avea loc la București Mall Conferința de presă și Cântarul Oficial, precedate de un concert incendiar oferit de Dj Rynno & Sylvia. Luptătorii vor interacționa și se vor fotografia cu fanii în cadrul acestui eveniment ce va fi transmis live pe Sport.ro începând cu orele 17:00.

Peste 30 de luptători din întreaga lume îi vor acapara pe spectatori, spectaculozitatea și complexitatea show-urilor de lupte în cușcă urmând să atingă apogeul unui an senzațional pentru Romanian Xtreme Fighting și, implicit, pentru MMA-ul autohton. Cel mai așteptat moment al anului este lupta dintre doi coloși, legendele sporturilor de contact, americanul Mighty Mo și Sandu Lungu. Cei doi au intrat la slăbire în ultimele luni, făcând totul pentru ca meciul din cadrul galei bucureștene să fie un adevărat regal pentru iubitorii artelor marțiale. „Știu că am un meci de care pe care, dar Dinozaurii, în orice colț al lumii ar trăi, până la urmă tot se întâlnesc!”, spune Sandu Lungu într-un comentariu pe o rețea de socializare, primind încurajări din partea fanilor. „Bravo Sandu, îmi place dorința ta de a învinge, mult succes, sunt alături de tine cu inima”, „Ăsta e drumul. Ești în formă bună.”, „Eu zic că ești cel mai mare dinozaur Sandule”, sunt doar câteva dintre replicile susținătorilor care cred în reușita sportivului.

Tot la București se vor decerna și două dintre centurile RXF. Cătălin Cășaru și Adrian Grec luptă pentru gloria supremă la categoria 70 kg, în timp ce Florin Gârdan îl va întâlni în cușcă pe Bogdan Barbu, amândoi concurând pentru centura de la categoria 65 kg. De asemenea, vor intra în cușca RXF și alți luptători din țară, precum Ionuț „Pitbull” Atodiresei, unul dintre cei mai cunoscuți luptători de contact ai ultimilor ani, Marian Rusu, românul cu cel mai rapid KO din MMA-ul mondial, Tomasz Czerwinski, polonezul care în vară a reușit să îl învingă pe Sandu Lungu tot într-un show RXF, Ion „Bombardierul” Pascu, primul român care va lupta în UFC, cea mai puternică organizație de MMA a lumii, Adrian Preda, campionul RXF al greilor, Tolea Ciumac sau Marius Tiță. De asemenea, în cadrul evenimentului din 15 Decembrie, în cușca RXF vor mai intra și luptători extrem de experimentați din Marea Britanie, Ungaria sau Israel. Show-ul va fi condimentat și cu prestații de excepție ale unor cunoscuți artiști din România, jocuri spectaculoase de lumini, dar și de prezența fierbinte a deja cunoscutelor fete RXF.

Romanian Xtreme Fighting vă invită să luați parte la un spectacol exploziv în data de 15 decembrie 2014, cel mai mare eveniment de MMA din România, un show de excepție, plin de adrenalină și neprevăzut. Evenimentul este găzduit de Sala Polivalentă din București, și va fi urmărit de peste 5.000 de spectatori, dar și de milioane de telespectatori, grație transmisiunilor în direct de pe posturile Sport.ro și ProTV Internațional.

Biletele pot fi procurate prin rețeaua Eventim, Magazinele Vodafone, Orange și Domo.

Vă așteptăm să luați parte la un show de excepție. Urmăriți-ne și pe www.rxf.ro, https://www.facebook.com/pages/RXF/209890055761022 și canalul de Youtube RXFighting: www.youtube.com/user/RXFighting.

Bucuresti, 11.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *