free download 78 travel guides written by experts

Stand-Up Night, indraznetul show local de stand-up comedy vine la Comedy Central Extra

Stand-up Night înseamnă comedie, râsete și distracție pură. Prima emisiune TV de stand-up comedy produsă local în România de către Comedy Central Extra, în care îi prezintă pe unii dintre cei mai talentați comedieni, va debuta la același post tv, Comedy Central Extra, dedicat comediilor, pe 15 decembrie. În fiecare luni și marți, de la ora 21:15, emisiunea îi va avea ca invitați, printre alții, pe Dragoș Pop, Sergiu Floroaia sau Sorin Pârcălab.

Stand-up Night a fost filmat în Cluj-Napoca, iar comedienii au avut parte de un public excepțional, care a răsplătit actorii prin râsete și aplauze, ca într-un show de stand-up comedy obișnuit, redând, astfel, asmosfera din localurile de specialitate.

Fanii stand-up comedy, dar și cei care iubesc comedia dar care abia acum îndrăznesc să încerce aceast stil de amuzament vor fi impresionați de abordarea actorilor. Relațiile și problemele care apar, depresiile sau dramele, comportamentul uneori absurd al femeilor, lenea bărbaților sau pur și simplu fapte de viață normale care devin amuzante pentru că sunt prezentate dintr-un punct nou de vedere, un mod amuzant, sunt doar câteva dintre temele abordate de actorii din Stand-up Night. Comedienii care vor da viață acestui sezon sunt Dragoș Pop (Dragoș), Sorin Pârcălab, Teohari Claudiu (Teo), Dragu Viorel (Vio), Constantin Bojog (Costel) și Sergiu Floroaia.

Actori în adevăratul sens al cuvântului, cu un talent imens, te pot face să râzi nu doar prin puterea cuvintelor, ci și prin gesturi, minica și voce. Comedienii din 2014 sunt mai mult decât niște băieți amuzanți, sunt capabili să transforme cea mai comună temă într-un subiect extrem de amuzant.

Alături de emisiuni TV în care puteți vedea comedieni americani de renume, Comedy Central Extra difuzează și Stand-Up Express, emisiune unde prezintă tinere talente din Europa Centala și de Est. Iubitorii de amuzament și comedie pot jubila pentru că Stand-up Night este în sfârșit aici, pe Comedy Central Extra, într-o producție originală și îndrăzneață. Lunea și marțea asigură-te că îți acorzi timp pentru comedie și lucruri amuzante.

O altă veste bună este că începând cu 5 ianuarie, episoadele din Stand-up Night vor fi difuzate lunea și marțea de la ora 21:15, însă și în fiecare zi a săptămânii, de la aceeași oră.

Cu un line-up impresionant, luni și marți, și începând cu 5 ianuarie, în fiecare zi a săptămânii, emisiunea Stand-up Night, primul show local produs de Comedy Central Extra în România, promite să fie alegerea grozavă pentru relaxare și amuzament.

Promo-ul este disponibil aici: https://www.youtube.com/watch?v=PLHGIQ1yZYA&feature=youtu.be.

Bucuresti, 11.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *