Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Start-up-ul Pure Clean se extinde in afara Bucurestiului

Pure Clean, compania care oferă servicii profesionale de curățenie în domeniile rezidențial și office, își extinde afacerile în afara Bucureștiului, mai exact în județul Prahova. Astfel, firma înființată în aprilie 2013, își desfășoară activitatea începând cu luna noiembrie a anului curent și în orașele din apropierea capitalei, precum Ploiești, Câmpina și Băicoi.

“Investiția pentru extinderea în Prahova a ajuns la suma de 10.000 euro, bani cu care am achiziționat un autoturism, echipament tehnic, dar și consumabile necesare pentru efectuarea primelor lucrări.” spune Adrian Dragnea, fondator și director general Pure Clean.

Ideea de deschidere a punctului de lucru din Ploiești a venit în august, iar procesul de înființare a durat trei luni din acel moment. În aceste condiții, la începutul lunii noiembrie, echipa Pure Clean a efectuat prima lucrare în afara capitalei.

“Un pas important în dezvoltare a fost recrutarea unui coordonator local care să cunoască atât piața muncii din zonă, cât și pe cea a curățeniei. Cu ajutorul acestuia, am reușit să construim echipa Pure Clean din Ploiești care ajunge în momentul de față la trei persoane, urmând ca numărul să se dubleze în următoarele două luni”. continuă Adrian Dragnea.

Serviciile oferite în județul Prahova sunt aceleași cu cele oferite în București, mai exact curățenie rezidențială și office. În ambele regiuni, prețurile sunt similare și conforme spațiilor și tipurilor de servicii oferite, reflectând în detaliu calitatea serviciilor oferite.

Următoarele județe vizate pentru extindere de către start up-ul Pure Clean sunt Brașov, Argeș și Constanța.

Despre Pure Clean

Afacerea de familie Pure Clean a fost fondată în aprilie 2013 de către antreprenorii Laura și Adrian Dragnea.

Serviciile pe care le oferă Pure Clean sunt: curățenie generală rezidențială și office, curățenie după constructor sau renovare – rezidențială și office (cu abonamente în locații unde se desfășoară servicii medicale), curățenie târguri și expoziții, curățenie restaurante, consultantă pentru optimizarea serviciului de curățenie, consultanță în alegerea firmei de salubritate, firmei de relocare (pentru sectorul office), curățenii pentru situații dificile (spații nelocuite, spații neutilizate pe durată îndelungată, locații foarte murdare datorită unor situații deosebite).

Bucuresti, 13.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *