Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Spectacolul continua. Transformari de senzatie la „Te cunosc de undeva!”

Maria Buză campioana “travestiţilor”

Spectacolul continuă la Antena 1. Sâmbăta viitoare, o nouă ediţie Te cunosc de undeva! le aduce telespectatorilor noi personaje de senzaţie. Vor cânta pe scena super show-ului: Vaya con Dios, Nicu Covaci, Maria Tănase, Julio Iglesias, Alex Velea, Corina Chiriac, Jennifer Lopez şi Cesaria Evora. Show-ul a trecut deja de prima jumătate şi se apropie cu paşi repezi de marea finală live, cea în care publicul va fi şi el membru în juriu şi în care premiul pus atunci în joc este de 15.000 de euro.

Ediţia de sâmbăta trecută s-a impus lider de audienţă atât la nivelul publicului din mediul urban, cât şi la nivelul targetului 15-54 urban.

Te cunosc de undeva! a trecut deja de jumătatea primului sezon, iar telespectatorii au putut vedea pe scena super show-ului de la Antena 1 o serie de vedete naţionale şi internaţionale cărora le-au dat viaţă cei opt concurenţi. Tranformările incredibile prin care au trecut Lora, CRBL, Delia, Jorge, Julia Jianu, Iulian Vasile, Dan Helciug sau Maria Buză au fost atât de look, cât şi de atitudine şi timbru vocal.

Nu de puţine ori aceştia a trebuit să interpreteze un artist de sex opus. Maria Buză este de departe camipoană la acest capitol. Artista a fost Marian Nistor, Pepe şi Lou Bega, fâcând de fiecare dată senzaţie şi stârnind nu doar aplauze, ci şi aprecierile juriului. Şi Lora a trecut prin hainele lui Bob Marley Mihai Trăistariu, iar Iulian Vasile a fost de nerecunoscut în rolul lui Withney Huston. CRBL s-a remarcat şi el ca Sofia Vicoveanca sau Tina Turner, iar Dan Helciug şi-a făcut intrarea pe scena show-ului în prima ediţie fiind Freddy Mercury. Delia nu a scăpat nici ea, fiind în ediţia de sâmbata trecută Tarkan şi trebuind să poarte barbă şi păr pe piept.

Sâmbata trecută emisiunea Te cunosc de undeva! a fost lider de audienţă în preferinţele telespectatorilor, atât al acelor din mediul urban, cât şi în rândul publicului comercial al Antenei 1, 15-54 urban. O medie de 744.000 de telespectatori din mediul uban au urmărit sâmbătă seara emisiunea Te cunosc de undeva!, impunând Antena 1 pe primul loc în topul posturilor de televiziune, cu un rating mediu de 7.1 procente şi o cotă de piaţă de 14.9% la nivelul targetului all urban.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targeturile 15-54 urban şi all urban
Perioada 21 aprilie 2012

Bucuresti, 23.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *