free download 78 travel guides written by experts

Specialistii YTONG vor fi prezenti la Construct Expo 2011 cu solutii de optimizare

a consumului energetic al cladirilor

YTONG, singurul brand premium de bca de pe piata romaneasca de zidarie, va fi prezent la cea de-a 18-a editie a Construct Expo, desfasurata in perioada 13 – 17 aprilie la Romexpo, Bucuresti. Profesionistii YTONG, European Energy Advisers, ii asteapta pe toti cei interesati cu prezentari detaliate, demonstratii practice si solutii reale privind modul de a construi inteligent, optimizand costurile si consumul energetic al cladirilor.

„Performanta energetica este directia principala spre care se indreapta tendinta de construire a cladirilor din Europa. Reprezentantii Ytong, certificati Dekra – European Energy Advisers, sunt pregatiti cu solutii constructive eficiente energetic si economic pentru o locuinta de calitate, solutii care au la baza experienta si calitatea germana. De asemenea, in cadrul acestei manifestari expozitionale, Ytong va lansa un concept unic pe piata din Romania, dedicat sustinerii calitatii in constructii”, a declarat Marius Dragne, Marketing Manager, Xella Baustoffe South-East Europe (BG-HU-RO).

Reprezentantii Ytong ii asteapta pe toti cei interesati la standul 14-19 din Pavilionul Central Romexpo, cu o gama variata de solutii constructive atat pentru profesionisti (arhitecti, proiectanti, constructori), cat si pentru utilizatorii finali. In functie de nevoile specifice ale fiecarei familii si de designul fiecarui proiect, sistemul de constructii Ytong ofera solutii personalizate si usor adaptabile.

Bucuresti, 12.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *