free download 78 travel guides written by experts

Sotia lui Ioan Luchian Mihalea vrea reunirea grupului SONG

În această seară, ora 21.10, la Zona Zero, TVR 1

Adina Mihalea, soţia regretatului Ioan Luchian Mihalea, apelează la Zona Zero din dorinţa de a reuni, după 20 de ani, grupul Song. Dacă dorinţa ei se va împlini vom afla în această seară, de la 21.10, la TVR 1.

Tot la Zona Zero vom cunoaşte un tânăr care a găsit o modalitate originală de a-şi cere iubita în căsătorie. Cu ajutorul unui complice, el a postat un filmuleţ pe un panou publicitar electronic, plasat pe faţada unui bloc. Reacţia fetei… la Zona Zero, tot astăzi, la TVR 1.

O tânără al cărei copil, dintr-o eroare medicală, s-a născut cu creierul topit, vrea să-şi criogeneze bebeluşul. Ea a demarat deja procedurile de a-l transporta în Statele Unite, în acest scop. Prin intermediul emisiunii Zona Zero, mama apelează la români să se adune într-un flash-mob religios, pe 7 aprilie, pentru a se ruga împreună pentru copilaşul său, Mihnea Cristian.

Despre Zona Zero:
Avem multe de oferit celor din jurul nostru în decursul unei vieţi: daruri, timp, sentimente. Nu întotdeauna, însă, reuşim să ne oprim şi mai ales să găsim persoana specială căreia să-i întindem mâna.
Din 15 martie, TVR 1 invită românii în Zona Zero, o emisiune în care Cristian Tabără şi Irina Păcurariu oferă tuturor românilor şansa de a-şi împlini un vis de suflet.

Timp de 80 de minute, oamenii reacţionează la visele celor de lângă ei, zâmbesc, plâng şi se bucură împreună, formând astfel comunitatea Zona Zero. Irina Păcurariu şi Cristi Tabără le transmit telespectatorilor motto-ul emisiunii – „Ai grijă ce-ţi doreşti, fiindcă ar putea să ţi se împlinească!” – şi îi aşteaptă să interacţioneze şi pe pagina de Facebook a emisiunii, //www.facebook.com/ZonaZeroTVR.

Bucuresti

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *