free download 78 travel guides written by experts

Toshiba a simplificat conectivitatea cu o solutie compacta si versatila

de andocare USB 3.0, dynadock™ U3.0

Utilizatorii îşi pot conecta laptop-urile cu sistem de operare Windows® la toate perifericele, folosind un singur cablu

După o lansare CES de succes, cea mai recentă versiune a seriei inovative şi populare dynadock™ de la Toshiba a fost prezentată astăzi în Europa, cu optimizări importante precum conectivitatea USB 3.0. Una dintre primele soluţii de andocare de acest gen, Toshiba dynadock™ U3.0 este echipată cu patru porturi USB 3.0, două porturi suplimentare USB 2.0, plus HDMI®, audio 5.1, Ethernet şi porturi DVI-I. Dynadock™ U3.0 oferă o conectare uşoară a laptop-ului la periferice PC precum monitoare, mouse, tastatură, sistem audio, imprimantă şi HDD-uri externe – toate prin conectarea unui singur cablu. Datorită designului compact şi elegant asemănător unui turn, Toshiba dynadock™ U3.0 se potriveşte perfect oricărei extinderi de dispozitive, oferind un mediu de lucru organizat, ordonat, flexibil şi ergonomic. Dynadock™ U3.0 va fi disponibil pe piaţa europeană începând cu primul trimestru al anului 2012, în funcţie de ţară.

Specificații tehnice
Staţie de Andocare Universală USB 3.0 dynadock™ U3.0
· Compatibilă cu laptop-uri cu sistem de operare Windows® cu USB2.0 sau USB3.0
· Porturi 4x USB3.0, 2x USB2.0
· 1x HDMI®, port 1x DVI-I
· Ecran dual HD pentru rezoluţii de până la 2048 x 1152
· Port audio 5.1 (ieşire audio 3,5mm)
· Conectivitate Gigabit LAN
· Tehnologie Toshiba USB Sleep-and-Charge
· Dimensiuni inclusiv piciorul (L x l x î): 113,8mm x 77mm x 223mm
· Culori: negru lucios sau gri metalizat

O gamă largă de funcţii de conectivitate

Toshiba dynadock™ U3.0 este echipat cu porturi USB 3.0. În plus, fiind una dintre primele soluţii de andocare de acest gen, oferă şi conectivitate HDMI® pentru transmiterea datelor digitale. Împreună cu ecranul dual HD cu rezoluţii de până la 2048 x 1152 şi cu portul audio 5.1, staţia oferă o calitate superioară a imaginii, precum şi un sunet surround impresionant. Datorită acestor funcţii, dynadock™ U3.0 exploatează laptop-urile de ultimă generaţie la potenţialul maxim. În acelaşi timp, este invers compatibilă cu dispozitive USB 2.0. Datorită tehnologiei integrate Toshiba USB Sleep-and-Charge, dynadock™ U3.0 poate fi folosită şi ca staţie de încărcare pentru dispozitive mobile.

Alegerea ideală pentru afaceri şi uz personal deopotrivă

Prin conectarea unui singur cablu, dynadock™ U3.0 permite controlul imediat al tuturor dispozitivelor conectate. Pentru că suportă monitoare multiple, uşurează multitasking-ul afişând de exemplu mai multe documente, fiecare pe ecranul său, păstrând în mod simultan un monitor pentru redarea de clipuri video. Acasă, dynadock™ U3.0 poate fi folosit ca staţie centrală de andocare pentru laptop-uri, pentru a fi conectat rapid la sistemul de home entertainment cu un televizor HD, de exemplu, şi un sistem surround 5.1 – oferind o experienţă multimedia impresionantă.

Două opţiuni de culoare pun în evidenţă designul fin şi independent

Noul Toshiba dynadock™ U3.0 este disponibil în culorile negru lucios sau cu finisaj gri metalizat.

Toate mărcile comerciale menţionate în prezentul document sunt proprietatea respectivilor deţinători.

Specificaţiile exacte ale produselor depind de model şi de disponibilitatea locală.

Bucuresti

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *