free download 78 travel guides written by experts

Șosetele colorate #MadamMitza, în trend printre celebritățile din România

Șosetele urbane și colorate de la Madam Mitza, brand românesc din industria de fashion fondat acum un an de antreprenorul Bogdan Voiculescu, sunt apreciate și purtate cu mândrie de celebritățile autohtone.

Roxana Ciuhulescu, Gianina Corondan, Nicole Cherry, Giulia Anghelescu, Alexia Țalavutis, Cristina Herea, Irina Mohora, Marina Neagu și Daniel Nițoiu, sunt câteva dintre vedetele de televiziune și artiștii din România care au ales să își completeze ținutele cu șosete vesele și colorate marca Madam Mitza, fabricate în România.


Brandul Madam Mitza îşi propune să aducă mai multă culoare pe piaţa locală a accesoriilor vestimentare. Șosetele îndrăznețe și nonconformiste de la Madam Mitza sunt atât pentru femei, cât și pentru bărbați și reprezintă o alternativă la șosetele clasice existente deja pe piață.

Numele brandului invocă un personaj binecunoscut din istoria Bucureștiului de odinioară, Madam Miţa Biciclista, singura femeie care purta şosete de acest gen şi mergea cu bicicleta prin oraș.

www.madammitza.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *