free download 78 travel guides written by experts

Solutiile de securitate – Cat de sigur? Unde? Cum?

Agora Group organizează mâine, 13 martie 2012, conferința cu tema IT Security Solutions. Evenimentul va avea loc la Hotel Intercontinental București, sala Rapsodia, începând cu ora 9.30.

Cloud-ul este imens şi este abia la început. Viitorul este mobil. Vom accesa soluții din cloud cu tot felul de dispozitive, din ce în ce mai mici, din tot felul de locuri, aproape continuu. Ce perimetru să fie securizat şi cum? Să fie interzis angajaţilor să vină în companie cu dispozitive de calcul personale şi să acceseze resursele acesteia sau nu? Ce soluţii de identificare să fie folosite şi cum să fie protejată identitatea?

Cine sau ce defineşte identitatea în cazul accesului în cloud? Vom accesa servicii identificându-ne cu un cont Microsoft, Amazon, iCloud sau de la alt magazin de aplicaţii? Cu contul de Facebook?

Cine îşi va asigura riscul în cazul în care o identitate este furată sau folosită în mod fraudulos? Cum pot fi limitate riscurile? Ce se poate face pentru ca frica de fraudă şi furt să nu afecteze dezvoltarea noilor servicii? Ne vom putea asigura datele şi/sau identitatea?

Vom mai avea viaţă privată în momentul în care identitatea noastră va fi declarată şi disponibilă în cadrul diverselor servicii din cloud? Cum vom şti cine deţine datele noastre şi în ce mod le foloseşte? Există legi care să ne protejeze? Pot fi aplicate?

Suntem deja în plin razboi cibernetic? Cine pe cine ataca? Este libertatea internetului ameninţată de aceste atacuri?

Conferinţa Agora dedicată soluţiilor de securitate va aduce în faţa audienţei reprezentanți ai companiilor TREND MICRO, Juniper Networks / Provision, Gdata, NetSafe Solutions şi CLASS IT, cu scopul ca în cadrul conferinţei să aflăm răspunsuri atât la întrebările anterioare, cât şi la alte probleme esenţiale privind securitatea personală şi a companiilor în care activăm.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media PRwave, PRwave Directory, MediaLook, Ziare.com, HIT.ro, Business24, MyJob, Agora News, IT Trends și Digital Trends. Alți parteneri: CIO Council, Softline International, INDACO Systems, ARIES, ANIS, BVMW, Byblos, iNES, DigiSign.

Bucuresti, 12.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *