free download 78 travel guides written by experts

Gabi Firea Show a fost lider de piata

Clejanii au făcut super spectacol ieri în emisiunea Gabrielei Firea

Distracţia, voia buna şi muzica de petrecere au răsunat ieri din platoul Gabi Firea Show. Telespectatorii Antena 1 au urmărit cu mare interes ediţia dedicată maeştrilor lăutari de la Clejani, iar Viorica şi Ioniţă le-au dezvăluit secretul succesului, aducând în discuţie momente deosebite din viaţa lor personală şi profesională. Astfel, emisiunea Gabi Firea Show s-a situat ca lider de audienţă, atât la nivelul targetului all urban, cât şi pe segmentul comercial 15-54 urban.

Duminica aceasta, emisiunea Gabi Firea Show a aniversat unii dintre cei mai mari lăutari ai muzicii româneşti: renumitul taraf de la Clejani. Viorica şi Ioniţă alături de cei doi copii ai lor, Fulgi şi Marguerita, au depănat poveşti deosebite, atât din viaţa personală, cât şi din cea profesională, încântând publicul spectatori cu melodii de succes din repertoriul personal.

Gabriela Firea le-a pregătit invitaţilor săi surprize una şi una, astfel că din platoul emisiunii nu au lipsit prieteni dragi ai artiştilor, printre care: Luminiţa Anghel, Andreea Bănica sau exotica dansatoare Jasmine, iar creatoarea Romaniţa Iovan i-a încântat pe telespectatori cu o prezentare de modă de senzaţie.

Emisiunea Gabi Firea Show s-a situat ieri ca lider de piaţă atât la nivelul targetului all urban, cât şi pe segmentul comercial 15-54 urban. Astfel, Gabi Firea Show a înregistrat ieri un rating mediu de 3,8 procente şi o cotă de piaţă de 12,3%, în timp ce programul oferit de principalul competitr, Pro TV, a înregistrat un rating mediu de 2,3 procente şi o cotă de piaţă de 7,4% la nivelul targetului comercial 15-54 urban. Pe segmentul all urban, Gabi Firea show a înregistrat un rating mediu de 4 procente şi o cotă de piaţă de 11,2%, în timp ce programul oferit de Pro Tv a înregistrat un rating mediu de 2,2 procente şi o cotă de piaţă de 6,3%.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii gabifireashow.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/gabifireashow.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanţi competitori pe piaţa media din România, statut câştigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a ţinut mereu aproape. Cu o echipă de oameni deosebiţi în spatele camerelor, cu vedete îndrăgite şi formate de succes, Antena 1 îşi menţine poziţia de lider în programe de divertisment, dând viaţă spectacolului şi oferind inspiraţie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media românesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanţa rămâne o valoare constantă.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe targeturile 15-54 urban si all urban
Perioada 11 martie 2012

Bucuresti, 12.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *