metalshow

Solutii pentru Dezvoltarea Durabila a Autoritatilor Publice Locale din Muntenia si Dobrogea

Agentia BTL Design si trustul de presa Agora Group, impreuna cu Federatia Autoritatilor Locale din Romania (FALR), Asociaţia Oraselor din Romania, Asociatia Municipiilor din Romania, Asociatia Comunelor din Romania, organizeaza joi, 31 martie 2011, simpozionul de administratie publica: „Solutii pentru Dezvoltarea Durabila a Autoritatilor Publice Locale”, Editia 2 Muntenia si Dobrogea. Evenimentul va avea loc la Ploiesti, Hotel Central, Sala Mare, incepand cu ora 09.00.

Conferinta isi propune sa informeze si sa puna in contact direct reprezentanti ai administratiei locale, ai Guvernului si furnizorii de tehnologie si de soluţii financiare pentru a gasi cele mai fiabile si eficiente cai de modernizare a administratiei publice locale.

Evenimentul se adreseaza reprezentantilor administratiei publice locale din regiunile Muntenia si Dobrogea: presedinti de consilii judetene, primari de localitati si reprezentanti ai institutiei prefectului din judetele regiunii Transilvania si cuprinde urmatoarele teme importante si actuale, atat pentru autoritatile locale, cat si pentru mediul de afaceri: solutii pentru dezvoltarea comunitatilor locale, solutii pentru izolarea termica a locuintelor, solutii in sprijinul dezvoltarii durabile: solutii de eficientizare a activitatii / solutii de scadere a costurilor.

„Solutiile propuse in acest eveniment vor ajuta administratiile publice locale sa fie mai eficiente in rezolvarea problemelor cetatenilor, iar succesul inregistrat de editia anterioara a aratat ca primarii sunt deschisi si doresc sa imbunatateasca serviciile adresate populatiei” a declarat Ion Radu, Managing Director, BTL Design.

In calitate de vorbitori oficiali vor fi prezenti reprezentanti din Ministerul Administratiei si Internelor, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, specialisti din Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Comisia pentru Administratie Publica – Amenajarea Teritoriului si Echilibru Ecologic si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii, Parlamentul Romaniei, Agentia pentru Dezvoltare Regionala. Vor sustine prezentari pe tematicile enumerate reprezentanti ai companiilor CEC Bank, Ager Leasing, Adeplast.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media Telegraful de Prahova, Stiriprahova.ro, PrahovaBusiness, Incomod, PRwave, PRwave Directory, MediaLook, Agora News, IT Trends.

Bucuresti, 28.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *