metalshow

Convorbiri nelimitate in grup pentru utilizatorii Cartelei Vodafone, la fiecare reincarcare

· Utilizatorii Cartelei Vodafone primesc bonus convorbiri nelimitate in grupul de prieteni la reincarcarile de minim 5 euro credit
· Si ceilalti prieteni primesc cadou 50 de minute de convorbiri in grup, de fiecare data cand un membru face o reincarcare a Cartelei Vodafone
· Utilizatorii pot face cadou prietenilor sau familiei 12 luni de valabilitate a Cartelei Vodafone in plus, pentru 10 euro credit.

Vodafone Romania anunta o noua oferta promotionala cu mai multe avantaje pentru utilizatorii Cartelei Vodafone.

“Venim in intampinarea nevoilor utilizatorilor Cartelei Vodafone printr-o noua promotie ce include, in premiera, convorbiri nelimitate si gratuite in grup pentru oricine face o reincarcare de minim 5 euro credit. In plus, fiecare reincarcare aduce si celorlalti membri un bonus de 50 de minute de convorbiri in grup. Utilizatorii Vodafone beneficiaza, in continuare, pentru 5 euro credit pe luna, de 3000 de minute si SMS-uri in retea, plus 75 de minute nationale/internationale si SMS-uri nationale, sau de 10.000 de minute si SMS-uri in retea, alaturi de 40 de minute nationale si internationale si SMS-uri nationale”, a declarat Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

De asemenea, utilizatorii pot face cadou prietenilor sau familiei 12 luni de valabilitate a Cartelei Vodafone, pentru 10 euro credit, prin extraoptiunea “Valabilitate”, care poate fi activata printr-un apel la *100#, meniul Cadouri surpriza.

Special pentru noua campanie, Vodafone a creat un sistem interactiv unde utilizatorii pot sa intre in contact cu vedetele reclamelor la Cartela Vodafone, Paul, Cristina si Bogdanel. Apeland 0722 723 724, utilizatorii pot obtine informatii despre noua oferta Vodafone si in acelasi timp pot sa lase mesaje despre noua campanie, intrand astfel automat intr-un concurs cu premii atractive. Numarul de telefon va fi disponibil incepand din aceasta seara, fiind gratuit pentru clientii Vodafone, iar pentru clientii altor retele, taxabil conform planurilor lor tarifare.

Conceptul de comunicare pentru campania Cartela Vodafone continua sub sloganul Primesti bonus maxim si nelimitat la reincarcare. In Maximia, “tara” virtuala a tuturor utilizatorilor Cartelei, acestia se vor bucura in permanenta de bonusuri speciale la fiecare reincarcare.

Bucuresti, 28.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *