metalshow

SolePAD Sibiu, comunicatii, solutii si finantari

Joi, 16 noiembrie, în cadrul select al Hotelului Palace, are loc cea de-a 14-a ediţie a conferinţelor SolePAD, dedicate adoptării de către întreprinderi a soluţiilor moderne de management, respectiv promovării surselor de finanţare nerambursabile pentru firmele din România.

Conferinţa SolePAD (Soluţii Eficiente pentru Afaceri Durabile) este destinată directorilor de întreprinderi care colaborează cu parteneri externi sau care doresc să cunoască nemijlocit mersul afacerilor lor în orice moment, să îşi vadă activitatea în timp real, să poată executa un act de conducere eficient şi pro-activ.

SolePAD vine pentru a doua oară la Sibiu – anul trecut, tot în noiembrie, când peste 200 de reprezentanţi ai unui număr de aproape 150 de firme au participat la eveniment. Dintre aceşti reprezentanţi, 73,5% au fost la nivel de top management.

Anul acesta, mai mult ca în 2005, baza de participare a fost extinsă şi la judeţul Alba, nu numai Sibiu, astfel încât ne aşteptăm la şi mai mulţi manageri şi şi mai multe firme interesate de optimizarea activităţilor lor.

Şi aceasta pentru că oferta de soluţii şi finanţări de la SolePAD este deosebit de bogată: vor susţine prezentări reprezentanţii Orange şi Radiocom, pe partea de comunicaţii şi date, respectiv S&T şi IBM din Bucureşti, Bit Software din Braşov, Sysgenic din Tg.Mureş (la prima participare la SolePAD) şi Eytro, din Sibiu – singura firmă de software şi servicii sibiană care a participat şi anul trecut la SolePAD Sibiu. Programul este completat de Raiffeisen Bank, Agenţia Naţională pentru IMM-uri şi Cooperaţie, MCTI şi Cabinetul Călin Tatomir, pe partea de finanţări parţial rambursabile şi nerambursabile.

Evenimentul din acest an se bucură de susţinerea partenerilor media ADS Media, Zile şi nopţi, Kiss FM Sibiu, De Toate pentru Toţi, Magic FM Sibiu, Hermanstadter Zeitung, Rondul de Sibiu, Monitorul de Sibiu, Monitorul de Alba, Monitorul de Mediaş, PR Wave, respectiv publicaţiile Agora Media: eWEEK, Channel Partner, PC Magazine, Net Report, SinteTIC, Agora News.

Misiunea SolePAD este de a permite firmelor româneşti să se doteze cu instrumentele de management moderne atât de necesare supravieţuirii în condiţiile concurenţiale ale momentul şi mai ales în perspectiva integrării României în Uniunea Europeană.

Administrarea resurselor unei întreprinderi trebuie să se poată face în timp real, pentru a permite conducerii să ia decizii rapide, în funcţie de cerinţele clienţilor, de ofertele furnizorilor, de schimbările legislative şi de contextul global de business. Programul de conferinţe SolePAD (Soluţii Eficiente Pentru Afaceri Durabile) a demarat anul trecut, a străbătut în 2005 şapte etape (Bacău, Timişoara, Oradea, Cluj Napoca, Brăila, Iaşi şi Sibiu) iar anul acesta a avut deja loc la Constanţa, Timişoara, Cluj Napoca, Braşov,  Galaţi şi Iaşi. După Sibiu, SolePAD va avea loc la Ploieşti, ultimul eveniment din acest an.

Programul complet al evenimentului este disponibil la www.solepad.ro .

Participarea la evenimentele SolePAD este cel mai eficient mod de a fi la curent cu cele mai potrivite soluţii şi aplicaţii pentru afacerile din România şi cele mai avantajoase oferte de finanţare. În acelaşi timp, participarea la evenimentele SolePAD este cel mai eficient mijloc de a câştiga noi parteneri, de a face noi afaceri.

Bucuresti, 14.11.2006

 

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *