metalshow

Dell XPS 710

Dell a lansat astăzi primul desktop quad-core destinat utilizatorilor pasionaţi de jocuri, continuând astfel să îşi dezvolte portofoliul ultraperformant de produse pentru gaming, disponibil în Europa, Orientul Mijlociu & Africa.

PC-urile continuă să reprezinte opţiunea numărul 1 a utilizatorilor individuali în ceea ce priveşte tehnologiile pentru divertisment şi jocuri – datorită flexibilităţii, puterii de procesare şi gestionării facile a acestor echipamente. Acest nou membru al gamei XPS vine să răspundă cererii crescânde de echipamente de înaltă performanţă, venite din partea pasionaţilor de jocuri din regiunea EMEA.   

„Jocurile pe calculator se bucură de o popularitate foarte mare în zona EMEA, iar eforturile constante de inovaţie ale companiei Dell permit accesul utilizatorilor la cele mai noi echipamente de înaltă performanţă", a declarat Hervé Mattan, Marketing Director, Home & Small Business, Dell EMEA. „Noul XPS 710 încorporează funcţii de ultimă oră, care se traduc, pentru utilizatori, în divertisment digital trăit la intensitate maximă.”

Dell XPS™ 710 poate fi configurat, la cerere, cu noile procesoare quad-core Intel® Core™2 Extreme QX6700, capabile să furnizeze o performanţă cu până la 55% mai ridicată faţă de procesoarele dual-core Intel® Core™ 2 Extreme1. XPS 710 este soluţia ideală pentru pasionaţii divertismentului digital, care vor beneficia din plin de capacitatea chip-ului acestui sistem de a rula simultan sarcini multiple – ceea ce permite vizionarea de filme de înaltă definiţie concomitent cu rularea de muzică,  precum şi rularea de jocuri 3D foarte solicitante ca putere de procesare.  

Setul de caracteristici al noului produs mai include: soluţia grafică NVIDIA® Quad SLI, acceleratoarele de fizică AGEIA® PCI şi placa de sunet de înaltă performanţă Sound Blaster® X-Fi. Dotat cu toate aceste caracteristici, XPS 710 se recomandă drept opţiunea numărul 1 în materie de sisteme de top pentru jocuri şi divertisment digital. În plus, XPS 710 oferă expansibilitate suplimentară, beneficiind de patru slot-uri de memorie, de bay-uri pentru drive-uri de hard şi drive-uri optice şi de slot-uri pentru 2x PCI Express x16, PCI Express x4, PCI Express x1 şi 3x PCI – ceea ce permite actualizarea ulterioară a sistemului, asigurând astfel protecţia investiţiei.

XPS 710 are carcasă din aluminiu, cu un design inspirat de avioanele cu propulsie, şi oferă compatibilitate de bază şi completă cu Microsoft® Vista™ (Microsoft® Vista™ Capable2 şi Microsoft® Vista™ Premium-Ready2). Programul Dell Express Upgrade pune la dispoziţia clienţilor care achiziţionează astăzi noul produs XPS instrumente pentru instalarea simplă – şi gratuită – a sistemului de operare Vista™ în momentul apariţiei acestuia pe piaţă. Ca şi în cazul tuturor celorlalte sisteme Dell, XPS 710 poate fi configurat în funcţie de cerinţele utilizatorilor, aceştia având o gamă largă de opţiuni de alegere.

Caracteristici principale XPS 710:
·    Chipset NVIDIA® nForce 590SLITM
·    Opţiuni grafice avansate, inclusiv soluţia grafică NVIDIA Quad SLI
·    Până la 4 GB3 de memorie DDR2 dual-channel de 667 Mhz
·    Până la patru hard drive-uri, fiecare cu spaţiu de până la 500 GB4 – o capacitate potenţială de 2 TB4
·    Disponibil şi cu soluţia Dell SecureData5 Backup
·    Gigabit Ethernet integrat
·    Audio 7.1 integrat sau placă de sunet PCI XFI™ Xtreme Music
·    Două porturi IEEE 1394, unul în faţă şi unul în spate; zece porturi USB 2.0 – două în faţă, şase în spate şi două interne
·    Sursă de alimentare de 750 W

XPS 710 este disponibil în regiunea EMEA începând de astăzi. Preţul sistemului porneşte de la 3.999 EUR (Germania), sumă care include TVA şi taxele de livrare. La acest preţ, configuraţia include carcasă neagră („negru intens”), procesor Intel® Core™ 2 Extreme Q6700 şi garanţie standard XPS pe o perioadă de un an, cu service asigurat în termen de o zi lucrătoare de la semnalarea problemei şi acces prioritar la suport.    

Bucuresti, 14.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *