free download 78 travel guides written by experts

Sogelease castiga din nou la Finance Bowling Cup

BRD Sogelease si Aviva Asigurari de Viata reprezinta domeniul financiar in cursa finala pentru marele trofeu Fara Cravata, Echipa Anului 2007. Sogelease 1, clasat pe locul 1, Pensionarii Aviva pe locul 2 si Sogelease 2 pe locul 3, asa arata un un podium disputat cu pasiune.

Finance Bowling Cup s-a bucurat anul acesta de participarea BRD Sogelease, Aviva Asigurari de Viata, Alpha Leasing, BRD Finance, ABN Amro Bank, Biroul de Credit, Domenia Credit, Estima Finance, Motoractive Leasing. Domeniul financiar, desi calculat, precis, sistematizat, a dovedit trei zile la rand la IDM Club, ca in spatele atitudinii de obicei retinute se ascund echipe entuziaste, expansive, unite, dinamice. Fara Cravata felicita in mod oficial toate echipele si desigur galeriile, care au reusit sa alunge tensiunea si sa imbogateasca atmosfera cu umor si foarte multa veselie. Urale, baloane, fluiere si obiecte colorate, chipuri imbujorate si extraordinar de mult spirit de echipa. 

Un reprezentant al BRD Sogelease va fi invitat in emisiunea Glorie si Bani, la The Money Channel pentru a vorbi despre o echipa motivata si puternica ce a reusit sa castige de doua ori la rand trofeul Fara Cravata.

In iarna se vor intalni pe pistele de bowling toate echipele castigatoare la competitiile Fara Cravata, pentru a o desemna pe cea mai ambitioasa si mai sportiva dintre ele. Echipele prezente pe aceasta lista fac parte din categoria celor care inteleg competivitatea ca un factor pozitiv, ca sursa de crestere, de evolutie ce stimuleaza si dorinta individiului de a se autodepasi, facand parte dintr-o echipa performanta.

Mentionam echipele castigatoare ale editiilor care au avut loc pana in momentul de fata: Romil Service, Daimler Chrysler, Porsche Bucuresti Aviatiei (Auto Bowling Cup), Zapp, Microsoft, Asesoft Distribution (IT&C Bowling Cup), First Advertising Agency, AdVenture si Friends Advertising (ADbowling Cup), Olovinar si Sames si doua echipe de la Vilau si Mitel (Lawyers Bowling Cup).

Partenerii care au sprijinit Finance Bowling Cup The Money Channel – partener TV exclusiv, Radio Guerrilla, Cotidianul, Comunicatedepresa.ro, Cariere, Bursa, Webvertise si LaserMaxx Romania.

Fara Cravata este o divizie a Palette Advertising care aduce fata in fata oamenii din business in situatii informale. Comunitatea Fara Cravata (mai mult de 90 dintre cele mai importante companii ale momentului) reprezinta o promovare a conceptului de echipa si a rolului important al acesteia in cadrul companiei.

Bucuresti, 19.10.2007 {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *