free download 78 travel guides written by experts

Premiera pentru Romania la TVR 2

„GG Quadster” de 73.000 de euro testat în exclusivitate la Moto Magia

Duminică, 21 octombrie, de la ora 12.00, Cristina Şoloc şi Cătălin Heson vor prezenta  în exclusivitate un vehicul mai exotic decât un Ferarri Enzo.

Este vorba de un quad ultra-performant, care poate fi achiziţionat doar pe comandă şi care a fost adus în România pentru a fi prezentat în premieră la Salonul Auto Bucureşti 2007. După ce şi-a făcut debutul internaţional la Salonul de la Frankfurt de anul acesta, bolidul care costă 73.000 de euro a fost testat de echipa Moto Magia atât pe străzile Capitalei, cât şi pe circuitul de karting de la Tunari. Aşa cum era de aşteptat, GG Quadster i-a fascinat pe trecători şi pe partenerii de trafic, smulgându-le exclamaţii de uimire. A fost pentru prima dată când bucureştenii au putut să îl admire pe strazi şi să vadă cum se comportă în trafic o asemenea „bestie" propulsată de un motor de motocicletă BMW de 1200 cmc şi 167 cai putere.

    Oare cât va dura până când cineva din România îşi va cumpara aşa ceva? Probabil nu foarte mult timp, sunt de părere Cristina Şoloc şi Cătălin Heson, după ce au testat bolidul şi au avut, cu această ocazie, o experienţă de neuitat.

Bucuresti, 19.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *