metalshow

Seminar gratuit de prezentare a produselor dermato-cosmetice

ENVIRON

Agentia de publicitate Estetik Media impreuna cu S.C. Beauty Avangarde S.R.L .-importator exclusiv al produselor dermato-cosmetice ENVIRON, organizeaza in data de 26 noiembrie 2007 un seminar de prezentare a celor 6 game de produse. SEMINAR DE PREZENTARE A PRODUSELOR ENVIRON

 
Agentia de publicitate Estetik Media impreuna cu S.C. Beauty Avangarde S.R.L.- importator exclusiv al produselor dermato-cosmetice ENVIRON, organizeaza seminarul gratuit de prezentare a celor 6 game de produse. Evenimentul va avea loc la sala On Top of Bucuharest, Str. Iancu de Hunedoara, nr. 8, bl. H3, sect. 1, Bucuresti, cladirea City Bank, Uzinexport, in data de 26 noiembrie 2007, intre orele 09.00-14.30.
Seminarul se adreseaza în egala masura profesionistilor cu experienta, dar si incepatorilor din domeniul cosmeticii si al chirurgiei estetice – deopotriva interesati sa isi consolideze si sa isi extinda cunostintele teoretice ca fundament al practicii, precum si pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnici si produse dezvoltate pe plan mondial. Participantii vor primi diplome de calificare semnate de d-na Heimann Dorina.
Seminarul va fi sustinut de reprezentantii firmei S.C. Beauty Avangarde S.R.L., d-na Dorina Heimann si d-na Laura Zamfir si va cuprinde urmatoarele teme: prezentarea produselor ENVIRON (a celor 6 game), modul de folosire al produselor ENVIRON in functie de tipul de ten si problemele acestuia, tratamente specifice regenerarii celulare a pielii, prezentare si demonstratie a aparatului DF IONZYME, care imbina in mod unic Iontoforeza pulsata si Sonoforeza cu frecventa joasa, prezentare si demonstratie a COSMETIC  ROLL-CIT, prezentare si demonstratie a MEDICAL ROLL-CIT, cele mai noi metode de mezoterapie si stimulare  a colagenului prin inductie.
Heimann Dorina este absolventa a Scolii Tehnice de Cosmeticieni din Romania, a Cursurilor de Medicina Integrala din Berlin si a Cursurilor ENVIRON din Cape Town si Berlin. Este reprezentantul oficial al firmei ENVIRON in Romania, unic importator si distribuitor al produselor cosmetice cu acelasi nume. Detine doua saloane de cosmetica si infrumusetare in Berlin si Craiova si se bucura de o vasta experienta in domeniul cosmeticii medicale.

CEI MAI BUNI SPECIALISTI DIN DOMENIUL INFRUMUSETARII SUNT ABONATI LES NOUVELLES ESTHETIQUES ROMANIA. ABONEAZA-TE SI TU!

Cei mai buni specialisti din domeniul infrumusetarii sunt abonati Les Nouvelles Esthetiques Romania. Aboneaza-te si tu, cu doar 60 RON/an!

Revista Les Nouvelles Esthetiques s-a imbogatit cu un numar mai mare de pagini. Daca te abonezi vei beneficia de 6 numere si un catalog Estetika, distribuite exclusiv pe baza de abonament incepand cu anul 2008. Costurile sunt suportate de Les Nouvelles Esthetiques Romania. Daca te abonezi pana pe 15 decembrie 2007 te inscrii in cursa pentru: I. MARELE PREMIU: 3 zile la VIENA cu Estetik Tour II. O EXPERTIZA FENG-SHUI la salonul tau Toti abonatii castiga O POSETA DIN SATIN, cadou din partea Les Nouvelles Esthetiques Romania.

Pentru a va abona, sunati la: Les Nouvelles Esthetiques 021 317 72 72, 0742.016.666 ; persoana de contact: Andra Nastase (office@lne.ro).

Bucuresti, 19.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *