metalshow

Sodexo România este furnizorul oficial de catering pentru Expoziția și Conferința Internațională BSDA

· A VI-a ediție a expoziției de apărare aeronautică, securitate națională și cibernetică „Black Sea Defense and Aerospace” — BSDA are loc în perioada 18 – 20 mai 2016

Sodexo România, lider în oferirea de servicii pentru îmbunătățirea calității vieții, este furnizorul oficial de catering pentru cea de-a VI-a ediție a expoziției de apărare aeronautică, securitate națională și cibernetică „Black Sea Defense and Aerospace” — BSDA, care are loc la București, în perioada 18 – 20 mai 2016.

Serviciile de catering pentru expoziția BSDA sunt furnizate de Sodexo România prin divizia dedicată a companiei, On-site Services, care oferă gama completă de soluții pentru servicii la sediu destinate clienților B2B.

„Expoziția internațională BSDA este un eveniment cu standarde foarte înalte pe toate serviciile legate de organizare. Sodexo are o experiența vastă în gestionarea evenimentelor cu condiții de protocol speciale și la aceste standarde și ne bucurăm că putem contribui la pregătirea unui eveniment de asemenea anvergură,” declară Viorel Stefani, CEO Sodexo On Site Services.

Serviciile integrate oferite de Sodexo On-site Services variază de la servicii alimentare și de catering, managementul facilitaților, managementul bunurilor, gestionarea deșeurilor, servicii tehnice, până la servicii de recepție, echipe de curățenie, și altele.

Sodexo On-site Services optimizează procesele de lucru și asigură funcționarea și siguranța persoanelor pentru clienți dintr-o varietate de sectoare.

La BSDA 2016 participă aproximativ 200 de expozanți din domeniile: aerian, naval, terestru și securitate cibernetică. Organizatorii BSDA 2016 așteaptă vizita unor delegații oficiale militare din circa 25 de țări, în timp ce firme străine cu reputație internațională în domeniul industriei de apărare vor organiza standuri proprii.

Expoziția are loc la complexul Romaero Băneasa și este organizată într-un spațiu acoperit de 6.000 mp și pe platforma exterioară, ce măsoară peste 15.000 mp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *