free download 78 travel guides written by experts

Soacra antrenorului echipei “Otelul” a facut fotbal timp de 20 de ani

Dorinel Munteanu, prins în plasa unui interviu buclucaş

Marţi, 27 septembrie, de la 20.20 Dan Negru revine cu o ediţie spectaculoasă a emisiunii “Plasa de stele”. În cadrul acestei ediţii, Dorinel Munteanu, antrenorul echipei “Oţelul”, va face dezvăluiri în premieră într-un interviu buclucaş pus la cale de Viorel Gaiţă. Astfel, telespectatorii vor afla că soacra sportivului face fotbal de 20 de ani şi că dintre vedetele autohtone, antrenorul echipei “Oţelul” o admiră cel mai mult pe Nikita.

Dorinel Munteanu va face şi alte dezvăluiri senzaţionale. Cu siguranţă, telespectatorii n-ar fi ghicit niciodată că antrenorului îi place să se dea cu ruj, rimel şi creion dermatograf, dar că există şi produse de înfrumuseţare pe care nu le foloseşte: oja, spre exemplu. Pe lângă discuţii legate de antrenarea echipei guvernamentale şi urechile mari ale primului-ministru, Dorinel Munteanu va trebui să facă faţă unei mari provocări. Sportivul îşi va expune părerea despre relativizarea transmiterii ambiguităţii la distanţă ca un fenomen parametric exhaustiv.

Conversaţia va continua, antrenorul dezvăluind că după 20 de ani de fotbal, soacra lui încă mai face sport şi că părerea ei este foarte importantă în momentul în care antrenorul face echipa. De asemenea, Dorinel Munteanu va povesti cum a reuşit să reziste în cel mai periculos moment din viaţa lui: atunci când a stat suspendat în aer timp de 6 luni fără să mănânce şi să bea nimic.

Bucuresti, 26.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *