metalshow

Smiley a povestit ca a facut autostopul in miez de noapte

În cadrul emisiunii „Popescu & Flick”, difuzată la ZUTV de luni până joi, de la 22:05

Smiley, unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti, a povestit la emisiunea „Popescu & Flick” de ce a fost nevoit să facă autostopul. Era la începutul carierei când, împreună cu colegii săi din trupa „Simplu”, a apelat la amabilitatea şoferilor, ca să ajungă acasă. „S-a întâmplat în ziua în care m-am întâlnit pentru prima oară cu Marius Moga. A întârziat vreo 40 de minute şi ni s-a decalat, astfel, programul. Noi înregistram atunci piesa «Oare ştii?». Aproape toţi stăteam în Piteşti şi deşi ne-am grăbit, ca să nu pierdem autocarul, în cele din urmă am rămas pe drumuri. Şi ia uite-mă, cum stăteam eu în mijlocul străzii în Militari făcând din mână maşinilor, ca să oprească, în timp ce strigam «Sunt cu CRBL de la Simplu, vrem să mergem acasă!»”, povesteşte amuzat Smiley.

După o bună bucată de vreme, văzând că niciun şofer nu opreşte, Smiley l-a sunat în miez de noapte pe singurul membru al trupei care stătea în Bucureşti, TAZZ, pe care l-a convins să-i ducă până acasă, în Piteşti.

Tot la emisiunea „Popescu & Flick”, difuzată la ZUTV de luni până joi, de la 22:05, Smiley a mărturisit că a fost dat jos din autocar, împreună cu colegii de la „Simplu”, pentru că nu cumpărase bilete: „Credeam că ne putem achizitiona bilete din autocar, dar n-a fost aşa, pentru că şoferul ne-a dat jos şi ne-a lăsat în mijlocul autostrăzii. Atunci, l-am sunat pe tata şi ne-a recuperat de pe drum”, a mai povestit Smiley la emisiunea difuzată de ZUTV.

Bucuresti, 05.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *