free download 78 travel guides written by experts

SKIN aduce in Romania intreaga gama de monitoare Philips

SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei, anunta ca a devenit importator si distribuitor pentru intreaga gama de monitoare Philips in Romania.

Philips a semnat un parteneriat strategic cu SKIN, care devine incapand cu 27 iulie importator si distribuitor al intregii game de monitoare a producatorului olandez. Astfel, utilizatorii din Romania vor putea achizitiona monitoarele Philips din reteaua de distributie SKIN, cu mai mult de 1500 de distribuitori in toata tara, ca si din cele mai importante hypermarket-uri si electroshop-uri din Romania.

„Utilizatorii din Romania vor avea in sfarsit acces la intreaga gama de monitoare Philips” a declarat Marius Cristei, Product Manager Philips in cadrul SKIN. „Reteaua noastra larga de distributie va aduce tehnologia unica Philips la indemana oricui doreste sa beneficieze de ea”.

Cristian Bucur, reprezentant al diviziei de monitoare Philips pentru Romania a declarat: „Suntem bucurosi ca am semnat acest parteneriat cu SKIN pentru ca piata romaneasca de monitoare avea nevoie de impulsul oferit de Philips, unul dintre cei mai importanti producatori la nivel mondial. Suntem siguri ca acest parteneriat va aduce un plus de valoare atat pentru monitoarele Philips, cat si pentru serviciile asociate acestora datorita experientei si seriozitatii dovedite de SKIN de-a lungul existentei pe piata romaneasca”. Jakub Grosman, reprezentant monitoare Philips pentru Europa Centrala si de Est a adaugat: „Philips este un inovator, fapt usor de observat la monitoarele pe care le produce. Tehnologiile dezvoltate de catre Philips vor oferi si utilizatorilor din Romania calitatea recunoscuta de utilizatorii din intreaga Europa”.

Monitoarele Philips introduc pentru intaia oara in Romania concepte precum Lightframe sau PowerSensor, pentru a enumera doar doua dintre tehnologiile inovatoare care se regasesc in gama de monitoare oferita in Romania prin intermediul SKIN. Pentru persoanele care petrec multe ore in fata ecranului, Philips a dezvoltat tehnologia Lightframe, care stimuleaza simturile vizuale pentru imbunatatirea concentrarii si contribuie la un sentiment general de bunastare prin iluminarea ramei monitorului cu lumina albastra. Tehnologia PowerSensor se bazeaza pe un senzor integrat care determina prezenta utilizatorului si reduce automat luminozitatea monitorului cand utilizatorul pleaca de la birou, reducand costurile de energie cu pana la 50% si prelungind perioada de viata a monitorului.

Modelele din gama de monitoare Philips vor putea fi achizitionate incepand cu 1 august de la partenerii SKIN din toata tara.

Bucuresti, 27.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *